Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Uusi blogi avaa SAMKin Kiina-yhteistyön taustoja

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Uusi blogi avaa SAMKin Kiina-yhteistyön taustoja

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 14:06
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kiina-yhteistyö on Satakunnassa ajankohtaista. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on alettu kirjoittaa uutta blogia: Kiinalainen juttu.

Blogissa tarkastellaan SAMKin Kiinaan liittyviä aktiviteetteja ja sitä, miten asiat käytännössä sujuvat. Monikaan asia ei ole Kiinassa helppo, vaan, kuten suomalainen sananparsi sanoo, vähän ”kiinalainen juttu”.

SAMKin Kiina-asiantuntija Markku Paukkunen ja China Office Manager (Eva) Chujun Xiao kertovat blogissa mitä SAMK tekee Kiinassa – ja kuinka siellä arjessa toimitaan. Markku Paukkunen kirjoittaa suomeksi ja SAMKin Kiinan-toimipisteessä Changzhoussa työskentelevä Chujun Xiao englanniksi. Hänen ensimmäisestä bloggauksestaan saa esimerkiksi vinkit tapaamisen sopimiseen. SAMKilla on vahva yhteistyösuhde Changzhoun kaupunkiin ja yliopistoon.

”Oli sitten kyse rahan siirtämisestä Kiinaan, tapaamisten muuttuneista aikatauluista, kasvojen säilyttämisen kompleksisuudesta tai melkein mistä hyvänsä – jokainen niistä on vähintäänkin kiinalainen juttu.

Ehkäpä juuri siksi Kiina kiinnostaa. No, onhan Kiina tietenkin edelleen valtava markkina ja yksi nopeimmin kehittyvä kaiken lisäksi ja tarjoaa myös SAMKille paljon mahdollisuuksia.”

Markku Paukkunen blogissa Kiinalainen juttu >>

Lisätiedot:

Kiina-asiantuntija Markku Paukkunen, markku.paukkunen@samk.fi (parhaillaan Kiinassa, tavoittaa sähköpostitse)

Rehtori Juha Kämäri, juha.kamari@samk.fi, p. 044 710 3003

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja neljällä eri osaamisalueella: hyvinvointi ja terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia sekä teknologia

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs