Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Uponor Infra Oy palkitsi V. Leino Oy:n vuoden Rautiana

Uponor

Uponor Infra Oy palkitsi V. Leino Oy:n vuoden Rautiana

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2016 klo 10:30
Julkaisija: Uponor

Uponor Infra Oy valitsee vuosittain Vuoden Rautia–kauppiaan. Vuoden 2015 Rautia on V. Leino Oy Karkkilasta. Rautia V. Leino on perinteikäs alan liike ja se täytti  kunnioitettavat 110 vuotta viime vuonna. Yritys on yksi pisimpään samalla nimellä toimineista rautakauppa-alan liikkeistä. Anne ja Juha Leppänen ovat olleet kauppiaina jo vuodesta 1993. 

Hedelmällinen ja pitkäjänteinen yhteistyö

Valintakriteereinä perusteluissa mainittiin luotettavuus sekä hedelmällinen ja hyvä yhteistyö.
- Pitkäjänteinen työskentely Uponor-jätevesituotteiden markkinoinnissa, kauppiaan aktiivinen ote kaupan kehittämisessä ja uusien toimintatapojen eteenpäin viemisessä on ollut merkittävää. Lisäksi aina positiivinen suhtautuminen uusiin tuotteisiin ja tuoteryhmiin nousivat valinnassa korkealle, Uponor Infra Oy:n aluemyyntipäällikkö Juha Jokinen summaa yhteen.

Osaava ja asiantunteva henkilöstö kivijalkana

Valinnassa tärkeäksi nostettiin myös V. Leino Oy:n henkilökunnan osaaminen ja asiantuntijuus.
- On hienoa saada tällainen tunnustus. Meillä on vahvuutena pitkät perinteet sekä motivoitunut ja pitkäaikainen henkilökunta. Uponorin Juha Jokisen kanssa on kehitetty tavarapeli ja varastointi siten, että tavaraa on saatavilla nopeasti, kauppias Juha Leppänen summaa yhteen. Erityisesti kauppias kiittelee henkilöstöään ja nostaa nimenä esiin Tapani Salinin, joka on kehittänyt omaa Uponorin tuotteisiin liittyvää ammattitaitoaan valtavasti vuosien varrella.   
- Mukava, välitön ja mutkaton yhteistyö lupaa hyvää myös tulevaisuudelle. Tästä on erinomaisen hienoa jatkaa yhteistä matkaa, kannustaa Uponorin Juha Jokinen.

Lisätietoja:

Uponor Infra Oy
Juha Jokinen, aluemyyntipäällikkö Etelä-Suomi
puh. 020 129 2247
juha.jokinen@uponor.com

Rautia V.Leino Oy 
Juha Leppänen, kauppias 
Puh. 020 7552 555 
juha.leppanen@rautia.fi

Kuvateksti: Uponor Infra Oy palkitsi V.Leino Oy:n Vuoden Rautiana. Kuvassa vasemmalta: Tapani Salin, kauppias Anne Leppänen, Uponor Infran Juha Jokinen ja kauppias Juha Leppänen.

Liitetiedostot

Yrityksestä: 
Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pohjois-Euroopassa Uponor on myös merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja. Uponorissa työskentelee yhteensä noin 3 800 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 ylitti miljardi euroa. Uponorin osake on listattu NASDAQ Helsingissä. Lisätietoja: uponor.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs