Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Thinking Portfolio tarjoaa Naisten Pankille projektisalkun vapaaehtoistyön koordinointiin

AE Thinking Business Group

Thinking Portfolio tarjoaa Naisten Pankille projektisalkun vapaaehtoistyön koordinointiin

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2012 klo 11:04
Julkaisija: AE Thinking Business Group

Thinking Business Group ja Naisten Pankki ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Thinking Portfolio projektisalkusta.

Thinking Portfolio tarjoaa Kirkon Ulkomaanavun omistamalle Naisten Pankin rahastolle projektien johtamisvälineen pro bono –periaatteella. Kevään aikana implementoitava uusi hanke- ja projektisalkkutyökalu helpottaa esimerkiksi vapaaehtoistyön koordinointia, yritysyhteistyön hallinnointia ja nostaa raportoinnin uudelle tasolle.

Naisten Pankin kolmeakymmentä paikallisryhmää eli solua järjestävät vuosittain useita satoja tapahtumia. Naisten Pankin vapaaehtoistyön koordinaattori Jaana Hirsikangas uskoo että Thinking Portfolio auttaa Naisten Pankin hankkeiden ja projektien hallinnassa merkittävästi. Hirsikankaan mukaan Suomessa tapahtuvien tiedotuksellisten ja varainhankinnallisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus tapahtuu usean eri vapaaehtoisen ja paikkakunnan välillä. Kun suunnittelu voi tapahtua keskitetysti, tehostaa se toimintaa suunnattomasti.

Projektisalkunhallinnan tavoitteena on kohdentaa Naisten Pankin käytettävissä olevat avainresurssit parhaalla mahdollisella tavalla.

”Meillä syttyi lamppu heti kun ymmärsimme, että näinhän Thinking Portfolion avulla voimme konkreettisesti tukea kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja taloudellisen toimeentulon kehittämistä”, iloitsee Esa Toivonen Thinking Business Groupista.

”Kohdentamalla tehokkaasti arvokkaat vapaaehtoistyön ja yritysyhteistyön resurssit maksimoidaan niiden vaikuttavuus. Yhteistyössä Naisten Pankin kanssa yhdistyvät arvot ja hyvä tarkoitus, joita meillä ja lukuisilla menestyneillä asiakkaillamme on kunnia olla tukemassa”, toteaa Toivonen.

Suomalainen Thinking Portfolio on yksinkertainen, mutta tehokas tapa hallita muutamien kymmenien tai useiden satojen projektien salkkua. Thinking Portfolio on päätöksentekoväline hanke- ja projektipäätösten tekemiseen ja projektien seurantaan. Sen tarkoitus on tuoda varmuutta ja vastata kysymykseen: ”teemmekö oikeita projekteja?” ja ”Kohdennammeko resurssimme oikein?”.

Projektipäällikölle projektisalkku toimii välineenä raportoida projektien tilannekuvaa resurssien, budjetin, aikataulun ja projektitoiminnan laadun suhteen. Helppokäyttöisellä ja suositulla Thinking Portfoliolla on yli 5 000 onnellista käyttäjää yli 50 eri maassa.

Naisten Pankki on suomalainen rahasto, joka kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan naisten taloudellista toimeentuloa, osaamista ja oikeuksia parantavia hankkeita. Naisten Pankki auttaa kehitysmaan naisia auttamaan itse itseään. Neljä vuotta sitten perustettu Naisten Pankki on kerännyt vajaa neljä miljoonaa euroa ja näillä varoilla on aloitettu 12 hanketta eri puolilla maailmaa, joiden vaikutuspiirissä on yli 40.000 ihmistä. Kirkon Ulkomaanavun hallinnoimalla Naisten Pankin voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset sekä lukuisat osakkaat, lahjoittajat ja yhteistyökumppanit.

Lisätietoja Naisten Pankista

Sari Meller, Yhteyspäällikkö, puhelin 050-326 3882
sari.meller@kirkonulkomaanapu.fi
 
Lisätietoja Thinking Portfolio projektisalkusta

Esa Toivonen, Managing Partner, puhelin 040-733 6670
esa.toivonen@thinking-business.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs