Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Suomen Lähetysseuralta tukea Filippiineille

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseuralta tukea Filippiineille

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2013 klo 14:15
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura lähettää katastrofirahastostaan 12 000 euroa Filippiinejä ravistelleen supertaifuuni Haiyanin aiheuttamien inhimillisten kärsimysten lievittämiseen.

Varat käytetään katastrofista pahoin kärsineillä Visaya-saarilla avun tarvekartoituksen laadintaan sekä hygieniapakkauksiin. Lähetysseuran tuen piiriin tulee ensi vaiheessa 2000 ihmistä.

Lähetysseura koordinoi tuen kirkkojen kansainvälisen katastrofityön verkoston ACT-allianssin kanssa.

Avun jakelusta ja tarvekartoituksesta vastaavat indonesialainen Yakkum Emergency Unit sekä sen paikalliset yhteistyökumppanit Filippiineillä. Lähetysseuran yhteistyökumppani Yakkum Emergency Unit on vahva alueellinen osaaja katastrofityössä. Järjestö osallistui vuoden 2004 tsunamin tuhojen jälkihoitoon ja sillä on pitkäaikainen kokemus katastrofivalmiustoiminnasta sekä katastrofista kärsineiden yhteisöjen toimintavalmiuden säilyttämisestä

Avun tarve on valtaisa ja olosuhteet katastrofialueilla poikkeuksellisen vaikeat. Tilannearvioiden ja välittömän katastrofiavun ohella Lähetysseura varautuu pitkäaikaisempaan tukeen muun muassa lähettämällä henkilöapua.  

Lisätietoja Timo Frilander +358 438241407

Lahjoita:

Katastrofirahaston keräystili
IBAN: FI60 8179 9710 0312 86
BIC: DABAFIHH
kirjoita viestikenttään AUTA

Soita katastrofikeräyspuhelimeen 0600-11320 (Puhelun hinta 20,28 e + pvm.)

Lahjoita tekstiviestillä kirjoittamalla viestiksi
AUTA5 (5 e) tai AUTA10 (10 e).
Lähetä viesti numeroon 16155

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs