Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Suomen Lähetysseura uudisti visuaalisen ilmeensä

Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura uudisti visuaalisen ilmeensä

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2016 klo 14:00
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura on uudistanut visuaalisen ilmeensä. Ilmettä on tuoreutettu raikkaalla tavalla kunnioittaen Lähetysseuran pitkää historiaa, luotettavuutta ja pitkäjänteistä työtä isona kirkon toimijana. Uudessa logossa näkyy Lähetyskirkon ruusuikkuna, ja uutena värinä on Lähetyskirkon seinän tiilenpuna. 

Helsingissä Tähtitorninmäen kupeessa sijaitseva punainen tiilirakennus on toiminut Suomen Lähetysseuran tukikohtana yli sadan vuoden ajan. Rakennuksen sisältä löytyy pieni aarre: lämminhenkinen ja intiimi Lähetyskirkko. 

Kirkko rakennuksena on aina merkinnyt ihmisille toivoa, turvapaikkaa ja jatkuvuutta. Samoja asioita, joita myös Suomen Lähetysseura edustaa.  Lähetyskirkko tunnuksessa viestii Lähetysseuran juurista ja arvoista.

Visuaalisen ilmeen uudistaminen liittyy Lähetysseuran uuteen strategiaan vuosille 2017–2022, Toivon tiekarttaan. Edellisen kerran visuaalista ilmettä uudistettiin vuonna 2007. 

– Uudistuksen tavoitteena on tuoda Lähetysseuraa esille kokonaisvaltaisen lähetystyön asiantuntijana, rohkeana edelläkävijänä ja luotettavana kumppanina. Se on kiteytetty tunnukseen ”Toivo. Yhteistyö. Muutos.” toiminnanjohtaja Seppo Rissanen kertoo.

Mainostoimistoyhteistyökumppanina visuaalisessa uudistuksessa on toiminut Viestintätoimisto Myy, joka on osa Bob Helsinki -ryhmää.

Uusi nimi kansainvälisiin yhteyksiin 

Ulkomaisessa työssä Suomen Lähetysseuran nimi on jatkossa Felm. Käytännössä on todettu, että ulkomaantyössä tarvitaan helposti käytettävä ja muistettava nimi. Aiemmin Lähetysseuran englanninkielisen nimen lyhenteenä käytetty Felm on monin paikoin vakiintunut ja jatkossa se kirjoitetaan pienin kirjaimin. Muista kieliversioista luovutaan eli enää ei käytetä ranskan tai espanjankielisiä lyhenteitä.

....................

Toivo. Yhteistyö. Muutos.

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa.

Positiivinen, pysyvä muutos kehittyvissä maissa on tavoite, johon työmme tähtää. Rakennamme maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville. Elämme paikallisten ihmisten rinnalla ja toimimme osana paikallisten kumppanien yhteisöä.  

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälinen toimija, ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö sekä Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä.

LISÄTIETOJA: 
Viestintäjohtaja Iiris Kivimäki p. 050 582 6396, iiris.kivimaki@suomenlahetysseura.fi
Visuaalinen suunnittelija Jarmo Kulonen p. 050 576 9437

www.suomenlahetysseura.fi/logot

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs