Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Shipit kansainvälistää suomalaisen verkkokaupan

Shipit

Shipit kansainvälistää suomalaisen verkkokaupan

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 09:52
Julkaisija: Shipit

Suomalainen Shipit aikoo vahvistaa suomalaisyritysten kilpailukykyä tekemällä kansainvälisestä verkkokaupasta niille aiempaa helpompaa. Shipit on uusi palvelu, joka helpottaa pakettien lähettämistä ja tehostaa kuljetus- ja kuriiriyritysten käyttöä.

Shipitin palvelussa yhdistyvät digitalisaation tuoma nopeus, täysi läpinäkyvyys lähetysten vertailussa, tunnettujen kuljetusyritysten palvelut, kattava noutopisteverkosto sekä totuttua selkeästi edullisemmat lähetyshinnat etenkin ulkomaille – ilman lähetysmäärävelvoitteita.

”Olen pitkään seurannut suomalaisten yritysten, etenkin verkkokauppojen kykyä käydä kauppaa ulkomaille. Verkkokauppa kasvoi Suomessa viime vuonna noin kahdeksan prosenttia, mikä on vain puolet alan kasvusta Euroopassa. Pohjoismaiden välisestä verkkokaupasta Suomen osuus on 3,7 prosenttia. Kilpaileminen on vaikeaa, kun kuljetuskustannukset ovat tuotteen arvoon nähden huomattavat. Eihän Suomeen kannata tästä syystä kansainvälistä verkkokauppatoimintaa edes perustaa. Tähän asiaan Shipit tuo selkeän muutoksen. Tuomme suomalaisyrityksille aivan uudet valmiudet kilpailla ulkomaisten toimijoiden kanssa riippumatta yrityksen koosta”, lupaa palvelun perustaja ja Shipitin toimitusjohtaja Lari Pihlajapuro.

Shipit tehostaa kuljetuspalveluiden käyttöä ja tekee pakettien lähettämisestä yksinkertaisempaa. Yrityksillä on yhdellä sopimuksella käytettävissä useita kuljetusyrityksiä ja niiden palvelut ovat valittavissa ja vertailtavissa lähetyksittäin. Shipitin palvelu on kattava ja tehokas jo siksi, että kuljetusyritysten palvelut täydentävät toisiaan. Myös hinnoittelussa on pyritty lisäämään aktiivisuutta pakettien lähettämiseen ja houkuttelemaan uusia kohderyhmiä palvelun pariin.

”Olemme mukana kaupan murroksessa, jossa järkiperäistämällä ja kokoamalla palvelut yhden palvelun alle ei ainoastaan lisätä Suomessa ja Suomesta lähetettävien pakettien määrää, vaan koko logistiikkaketju tulee muuttumaan ja tehostumaan. Laajemmassa mittakaavassa tämä vaikuttaa suoraan Suomen kilpailukykyyn tehdä kauppaa ja siksi näen, että asialla tulee olemaan kauaskantoiset vaikutukset myös maahamme ja sen työllisyyteen”, Pihlajapuro sanoo.

Shipitin palvelun ovat ottaneet vastaan suurella mielenkiinnolla myös kuljetusyritykset, sillä palvelun ansiosta he saavat käyttöönsä todella kustannustehokkaan myyntialustan. Shipitissä ovat mukana palveluillaan mm. DB Schenker, GLS, Jetpak, Posti, Matkahuolto, Postnord ja Varova.

Shipitin helppokäyttöisistä palveluista pääsee nauttimaan myös kuluttaja. Tämä avaa uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia käydä kauppaa tehokkaasti – myös ulkomaille. Shipitillä on noutopisteitä ja pakettiautomaatteja Suomessa yhteensä noin 3000.

Lisätietoja:

Shipit: Toimitusjohtaja Lari Pihlajapuro, lari.pihlajapuro@shipit.fi,
0400 595 188 (maanantaista perjantaihin klo 9–17)

Elokuussa 2015 perustettu ja kesäkuussa 2016 lanseerattu kuljetusalan palvelut yhdeksi tehokkaaksi järjestelmäksi kokoava palvelu, jonka kautta pienet ja keskisuuret yritykset voivat lähettää paketteja ja muita lähetyksiään helposti ja edullisesti. Palvelu käyttää vain tunnettujen kuljetusyritysten palveluja ja käyttäjä voi valita niistä kulloisellekin lähetystarpeelleen sopivimman. Palvelu toimii niin verkossa kuin mobiilisti osoitteessa www.shipit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs