Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » SAMK suuntaa Namibiaan - Tervetuloa tiedotustilaisuuteen 29.5. klo 9.15

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK suuntaa Namibiaan - Tervetuloa tiedotustilaisuuteen 29.5. klo 9.15

Kutsu.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 09:08
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) ja Polytechnic of Namibia kehittävät koulutusyhteistyötä ja allekirjoittavat strategisen kumppanuussopimuksen.


Tässä yhteydessä järjestetään perjantaina 29.5. klo 9.15 alkaen Raumalla Kiikartornissa (Suojantie 2) tiedotustilaisuus, johon median edustajat ovat tervetulleita.


SAMKissa vierailee Polytechnic of Namibian rehtori Tjama Tjivikua ja dekaani Samuel John sekä Suomen Namibian-suurlähettiläs Anne Saloranta ja Namibian Suomen-suurlähettiläs Haufiku Bonny. Vierailu on Namibian Suomen-suurlähettilään ensimmäinen kaupallis-taloudellinen maakuntavierailu Suomessa. Myös ulkoasiainministeriön lähetystöneuvos Erik af Hällström osallistuu vierailulle.


Polytechnic of Namibia on 13 000 opiskelijan korkeakoulu, josta on tulevaisuudessa tulossa Namibian teknillinen korkeakoulu.


Lisätiedot: koulutuspäällikkö Meri-Maija Marva, 044 710 3120, meri-maija.marva@samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs