Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » SabriScan Oy solmi merkittävän kaupan Meksikoon

SabriScan Oy

SabriScan Oy solmi merkittävän kaupan Meksikoon

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: SabriScan Oy

Riihimäkeläinen SabriScan Oy on avannut uusia mahdollisuuksia kansainvälistyvälle kasvulleen. Kovassa kansainvälisessä autoteollisuuden valojärjestelmien toimituskilpailussa yritys voitti Portugalilaiset, Kanadalaiset ja USA:laiset kilpailijansa.

Asiakkaan päätöksen kriteereinä olivat huomattavat kansainväliset asiakasreferenssit, kilpailijoita selvästi lyhemmät toimitusajat ja Sabriscanin kyvykkyys toimittaa erittäin korkealaatuista teknistä laatua säännöllisesti projektista toiseen. Erityisen tärkeäksi yksittäiseksi seikaksi muodostui SabriScanin tukikonsepti asiakkaan tuote- ja projektinkehitystoiminnoille.


Sabriscan Oy toimittaa valojärjestelmien vaativimpiin lukeutuvat autovalojen ruiskuvalumuotit. Suomalaiset vastaavat 100 %:sti toimituksista ja niihin liittyvistä projektoinneista. Kauppahinta on yritykselle merkittävä.


Vastaavanlaisia toimituksia ei asiakkaan mukaan ole aikaisemmin toteutettu Suomesta
käsin. Sabriscan Oy:n vientipäällikkö Basan Patil sanoo, että viennin mahdollistamiseksi on tehty töitä useita vuosia pitkäjänteisesti. Tämä ja viime vuosien edelliset merkittävät aluevaltaukset Saksaan, Intiaan ja Itä-Eurooppaan autoteollisuudelle vievät yhtiön vahvemmin sen suuntaamalle kasvu-uralle.


Teknisen erikoisosaamisen lisäksi SabriScan Oy hallinnoi maailmanlaajuista toimitusketjua ja vastaa loppuasiakkaalle kokonaistoimituksista. Muottiliiketoiminnan päällikkö Petri Kurki toteaa, että Sabriscan Oy:n tavoitteena on kasvaa kansainvälisesti riippumattomana ja oma-ehtoisena, asiakkaidensa ja kasvavien liiketoimintakeskittymien mukana ja tuntumassa. Ilman pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiinsa ja SabriScan Oy:n edistynyttä LEAN-projektinhallintaa nyt ja vastaavat suurkaupat eivät olisi ollut mahdollista saavuttaa. Referenssit maailman tunnetuimmille loppuasiakkaille ja erittäin sitoutunut oma henkilökunta edesauttavat kansainvälistymisessä, Kurki jatkaa.


Lisätietoja:


Export Manager Basan Patil (in english)
tel.: 040 5512827 / basan.patil@sabriscan.fi


Toimitusjohtaja Jari Kokkonen
puh: 040 5146046 / jari.kokkonen@sabriscan.fi

SabriScan Oy luo kilpailuetuja teollisuudelle, kaupalle ja julkiselle sektorille. Palvelut ja tekniset tuotteet ratkaisuliiketoimintana. Helposti ja nopeasti.

SabriScan Oy:n vahva osaaminen takaa kilpailuetuja niin liiketoimintaan kuin työyhteisön kehittämiseenkin. SabriScan Oy:llä on oma tuotanto-, tutkimus-, projektimyynti-, valmennus- ja maahantuontiorganisaatio Riihimäellä. Yrityksellä on projektitoimintaa Aasiassa ja Euroopassa sekä tytäryritys Romaniassa. 

SabriScan Oy:llä on AAA-luokitus. Yritys on myös EFQM- ja ISO9001 sertifioitu sekä TEKES-edelläkävijäyritys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs