Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Parempia innovaatioita

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Parempia innovaatioita

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2015 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Maailmaa voi parantaa monella tavoin. Yksi niistä on meidän kaikkien työssämme ja vapaa-ajallamme tarvitsemien digitaalisten palvelujen kehittäminen miellyttäviksi ja tehokkaiksi. Sellaisiksi, joista ei haluta luopua, vaikka vaihtoehto olisikin napinpainalluksen takana.

Toimivien, käyttäjäystävällisten ja tehokkaiden tuote- ja palveluratkaisujen kehittämiseen tarvitaan monipuolista ammattitaitoa, jossa yhdistyvät niin toimialan ymmärrys kuin eri teknologioiden käyttökokemus-, ohjelmisto- ja laiteosaaminen aina tuotteistamiseen asti. Näihin kaikkiin ei isossakaan yrityksessä ole aina riittävästi resursseja, jolloin uusien teknologioiden käyttöönotto viivästyy. Tämä kostautuu tuottavuuden ja kilpailukyvyn heikkenemisenä.

Yhdessä parempi lopputulos

Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kehitystyön ja tuotteistamisen parantamiseksi kolme suomalaista korkean teknologian yritystä, Cresense Oy, Haltian Oy ja Symbio Oy ovat yhdistäneet omat erikoisosaamisensa. Tuloksena on ainutlaatuinen palvelumalli, jota yritys voi hyödyntää tehostamaan omaa innovointiaan.

– Co-creation, yhdessä asiakkaan kanssa tekeminen, on Symbion vahvuus. Tuotekehityssyklit ovat nopeita ja asiakkaan on yksin vaikea hallita kokonaisuutta tehokkaasti. Asiakkaamme hyötyy eniten, kun autamme tuotekehitystyössä alusta alkaen: mitä tehdään, millaisilla teknologioilla ja millainen lopputuotteesta tulee, avaa head of marketing and communicatons Mia Ryynänen Symbio Oy:stä yhteistyön toimintaperiaatteita. Symbio tuo palvelupakettiin oman vahvan ohjelmistokehitys- ja laadunvarmistusosaamisensa.

– Haltianin erityisosaamista on maailman huippuluokkaa olevien langattomien laitteiden tuotteistamien. Tarjoamme tuotesuunnitteluälykkyyttä ja todella vahvaa pieneen tilaan pakattavaa sensoriosaamistamme mm. mitä erilaisimpiin teollisen internetin uusiin ratkaisuihin, selvittää markkinointijohtaja Heini Tuorila.

– Ihmisen saama loppukäyttäjäkokemus määrittelee palvelun onnistumisen. Me Cresensessä yhdistämme palvelusuunnitteluumme aina tutkimuksen ja designin ja tuomme siten tuotekehitykseen käyttäjälähtöisyyden. Syntyvästä helppokäyttöisestä ja tarkoituksenmukaisesta lopputuloksesta ei haluta luopua. Se vastaa loppukäyttäjän tarpeita ja odotuksia sekä tuo lisäarvoa sekä käyttäjälle että asiakkaallemme, korostaa toimitusjohtaja Marko Rapeli. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Cresensen, Haltian ja Symbion yhteistyön tuomia etuja esitellään asiakkaille Barcelonassa 2.-5. maaliskuuta Mobile World Congressissa osastolla 5C43.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1Btr4N3
Julkaisija: Editori.fi

 

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs