Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Näe kauas

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Näe kauas

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2014 klo 08:15
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Turun ammattikorkeakoulu auttaa sinua näkemään kauas. Se tarjoaa yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille korkeatasoisia ja monipuolisia täydennyskoulutus-, konsultointi- ja kehittämispalveluja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Turun ammattikorkeakoululla on pitkä kokemus suomalaisten yritysten ja muiden organisaatioiden räätälöidystä koulutuksesta ja kehittämishankkeista. Kotimaisia toimeksiantoja toteutetaan vuosittain 2-3000. Lisäksi isojen yritysten kanssa on sovittu laajoja yhteistyökumppanuuksia, joihin liittyy usein monipuolista tutkimus- ja kehitystyötä.

Viime vuosina tätä korkeatasoista koulutusosaamista on tarjottu myös ulkomaille. Turun AMK:lla on laajat kansainväliset verkostot, mm. yli 300 yhteistyösopimusta eri maiden korkeakoulujen ja muiden organisaatioiden kanssa.

Ainutlaatuinen Innopeda®

– Kärkituotteemme on kehittämämme Innovaatiopedagogiikka, jonka avulla mm. parannetaan asiantuntijoiden innovaatiotaitoja. Näin he pystyvät tuottamaan työyhteisöille uutta lisäarvoa.

Innopeda® -koulutus on ollut menestys niin kotimaassa kuin ulkomailla, mm. Indonesiassa ja Brasiliassa, kertoo koulutusviennistä vastaava Kirsti Virtanen.

Innovaatiopedagogiikkaan perustuu myös maailmalla kiinnostusta herättänyt WastED.fi –jätehuollon laaja koulutuspaketti, joka on eri maiden ympäristöalan ammattilaisten kouluttajakoulutus.

Innovaatiopedagogiikassa korostuvat tutkimus- ja kehitystoiminta, yrittäjyys- ja palvelutoiminta sekä kansainvälisyys, joita hyödynnetään myös Turun AMK:n vahvassa liiketalouden, kulttuurin ja tekniikan alan täydennyskoulutuksissa, mm.hyvinvointiteknologian ja pelin kehittämisen aloilla.

– Olemme hyvin vahvoja myös verkkopedagogiikassa ja hallitsemme sen edellyttämät tekniikat. Yksi tärkeistä koulutusalueistamme on kieli- ja kulttuuriviestinnän koulutus eli opetamme, miten eri kulttuuriympäristöissä ja monikulttuurisissa työyhteisöissä toimitaan. Toteutimme mm. valkovenäläiselle  Wargaming – peliyritykselle täysin verkossa tapahtuvan kieli- ja kulttuurikoulutuskokonaisuuden, selvittää avainasiakkuusvastaava Marianne Renvall.

Turun Ammattikorkeakoulu on ainoa oppilaitos Suomessa, jossa kieltenopettajien on mahdollisuus suorittaa standardoitu kansainvälinen Eurolta-Eurovolt –diplomi.

Laajaa terveysalan osaamista

Myös terveys- ja hyvinvointialan kehittäminen on Turun ammattikorkeakoulun vahvaa osaamisaluetta. Koulutus soveltuu sekä koko sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden toiminnan kehittämiseen että myös yksittäisille korkeakouluille, jotka haluavat uudistaa koulutustaan ja hyödyntää modernin pedagogiikan mahdollisuuksia. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1FSK198
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs