Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Maailma paremmaksi testamentin avulla

Suomen Lähetysseura

Maailma paremmaksi testamentin avulla

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 12:39
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Askarruttaako sinua testamentin teko? Haluaisitko testamentata varallisuuttasi hyvään tarkoitukseen? 
Tule kuulemaan, mitä aiheesta kertovat varatuomari Piia Jeremejeff asianajotoimisto Legistumista sekä hallintojohtaja, varatuomari Tarja Larmasuo Suomen Lähetysseurasta. 
Testamentti-ilta järjestetään maanantaina 16.5. kello 18 Lähetysseurassa, Tähtitorninkatu 18.  

”Monet meitä jo vuosikymmenet tukeneet ovat testamentanneet omaisuutensa meille. He ovat seuranneet toimintaamme ja todenneet sen tärkeäksi ja tulokselliseksi. Saman huomion ovat tehneet myös toiset, jotka vasta hiljattain ovat tutustuneet toimintaamme”, Tarja Larmasuo toteaa.
Vuonna 1859 perustettu Suomen Lähetysseura toimii 30 maassa. Työssä on saatu jo pitkään iloita merkittävistä tuloksista. Esimerkiksi naisten voimaantuminen Afrikassa vie koko yhteiskuntaa eteenpäin.  
”Toimimme kaikkein köyhimpien kanssa syrjäisimmillä seuduilla. Apumme menee perille, koska teemme työtä yhdessä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Tavoitteemme on tukea paikallisyhteisöjä siten, että jatkossa alueilla pystytään yhä enemmän toimimaan tuen avulla itse”, kehitysyhteistyöpäällikkö Katri Leino-Nzau taustoittaa.
Tuki kohdemaissa ei ole vain kristillisten seurakuntien jäsenille vaan tuen piiriin pääsee uskonnollisesta tai etnisestä taustasta riippumatta.
”Toteutamme toki kirkon lähetystehtävää ulkomailla, mutta tukemme ohjautuu kaikille yhteisöissä. Pyrimme osaltamme vähentämään jännitteitä tuomalla ihmisiä yhteen. Lisäksi olemme herättäneet kohdemaissa yhteiskunnallista keskustelua esimerkiksi vammaisuudesta tai naisten ja tyttöjen oikeuksista”, Katri Leino-Nzau jatkaa.
Yleishyödyllisille yhteisöille testamentattu omaisuus on vapaa perintöverosta. Vuosittain Suomen valtio saa noin 20 miljoonaa perintövaroja, joita ei ole testamentattu.
Lisää tietoa: www.suomenlahetysseura.fi/testamentti

Kuvateksti: Miljoonat etiopialaiset ovat saaneet puhdasta vettä suomalaisen kehitysavun tuloksena.
Kuva: Ari Vitikainen / Suomen Lähetysseura

 

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs