Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Lahtelainen terveysteknologia ja koulutus esillä Dubaissa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Lahtelainen terveysteknologia ja koulutus esillä Dubaissa

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2014 klo 12:53
Julkaisija: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Fysralle merkittävä vientisopimus

Lahtelainen fysioterapian hoitokalusteita valmistava Fysra Oy solmi merkittävän yhteistyösopimuksen saudiarabialaisen kumppanin kanssa Dubaissa. Sopimuksen myötä Fysra toimittaa tänä vuonna 500 hoitopöytää Saudi-Arabiassa sijaitseviin hoitolaitoksiin. 

Dubaissa torstaina päättynyt maailman suurimpiin lukeutuva terveysalan messutapahtuma Arab Health oli menestys myös muille messuilla esillä olleille lahtelaisyrityksille Oy Neurosonic Finlandille ja Nordic Simulators Oy:lle, jotka sopivat useista pienemmistä toimituksista sekä jälleenmyyntikontakteista Lähi-Idän ja Aasian alueella.

”Lähi-Idän terveydenhuoltomarkkinat ovat voimakkaassa kasvussa, josta Lahden seudun yritykset ovat pitkäjänteisen työn myötä vihdoin saamassa oman osansa. Nyt solmitut sopimukset ovat vasta alku suuremmille yhteistyökuvioille”, kertoo Fysra Oy:n toimitusjohtaja Mika Ora.

Yritysten lisäksi delegaatiovierailulle osallistunut Lahden ammattikorkeakoulu solmi yhteistyösopimukset sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta Arabiemiirikunnissa sijaitsevien Sharjahin yliopiston ja Fatima Collegen kanssa. Sopimukset mahdollistavat pitkäjänteisen koulutusyhteistyön käynnistämisen korkeakoulujen välillä.

Lahden Seudun Kehitys LADEC on usean vuoden ajan aktiivisesti rakentanut yhteistyöverkostoa lahtelaisten ja eri puolilla Suomea toimivien suomalaisten hyvinvointi- ja kuntoutusalan yritysten kanssa, jotka voivat yhdessä tuottaa laajempia tuote- ja palveluratkaisuja Gulfin alueen asiakkaiden tarpeisiin.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n järjestämälle ja maakuntajohtaja Jari Parkkosen johtamalle delegaatiolle antoi tukensa myös Suomen Abu Dhabin suurlähettiläs Ilkka-Pekka Similä, joka vieraili yritysten yhteisosastolla ja osallistui yhteistyöneuvotteluihin.

Maakuntajohtaja
Jari Parkkonen
+358 400 862 977
 
Liiketoimintakehittäjä
Isto Vanhamäki, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
+358 40 727 6376

Toimitusjohtaja
Mika Ora, Fysra Oy
+358 50 552 0131

Toimitusjohtaja
Marco Kärkkäinen, Oy Neurosonic Finland
+358 40 808 6312
 
Toimitusjohtaja
Jani Wallenius, Nordic Simulators Oy
+358 400 716 615

Kansainvälisten asioiden koordinaattori
Johanna Tarvainen, Lahden Ammattikorkeakoulu
+358 50 305 1029
 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs