Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » IT-jätti Atos ja kiinalainen ohjelmistotalo UFIDA perustavat Yunanon, eurooppalais-kiinalaisen pilvihaastajan

Atos

IT-jätti Atos ja kiinalainen ohjelmistotalo UFIDA perustavat Yunanon, eurooppalais-kiinalaisen pilvihaastajan

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2011 klo 16:04
Julkaisija: Atos

Lehdistötiedote 8.11.2011

IT-jätti Atos ja kiinalainen ohjelmistotalo UFIDA perustavat Yunanon, eurooppalais-kiinalaisen pilvihaastajan

Euroopan johtava IT-talo Atos ja kiinalainen ohjelmistojätti UFIDA yhdistävät voimansa pilvipalveluissa ja perustavat yhteisyritys Yunanon, joka tarjoaa innovatiivisia pilvipalveluja erityisesti keskisuurille yrityksille Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Heinäkuussa Atos Originin ja Siemens IT Solutions and Servicesin yhdistymisestä syntyneelle Atokselle yhteisyritys tarkoittaa paitsi suurempaa osuutta eurooppalaisesta pilvimarkkinasta, myös merkittävää jalansijaa Kiinan ERP-markkinoilla, joka on huimassa kasvussa.

Eurooppalaisen Atoksen ja kiinalaisen UFIDAn yhteisyritys Yunanon kohderyhmänä ovat etenkin keskisuuret yritykset sekä suurempien yritysten tytäryhtiöt Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Yunano, nimi merkitsee turvaa ja pilveä, tuo markkinoille innovatiivisia, helposti lokalisoitavia pilviratkaisuja ja -palveluja. Sillä tulee olemaan täysin omat pilvi-ERP-resurssinsa ja oma huippuluokan tuotekehityksensä. Yhteisyrityksen alkuinvestointi oli 5,7 miljoonaa euroa, ja osakkeet jakautuvat Atoksen ja UFIDAn kesken 70 % - 30 %. Yunanon pääkonttori perustetaan Pariisin liepeille Bezonsiin, Atoksen pääkonttorin läheisyyteen.

Atokselle yhteisyritys on merkittävä mahdollisuus saavuttaa jalansijaa Kiinassa, jonka ERP-markkinoiden kasvuvauhdin on arvioitu olevan 17,3 prosentin luokkaa vuodessa (lähde: CCID Consulting). Euroopassa keskisuurten yritysten ERP-markkinat on arvioitu 2,42 miljardin euron kokoiseksi, ja ne kasvavat 7 prosentin vuosivauhdilla.

”Yhteisyrityksen luominen on tärkeä askel, kun kasvatamme markkinaosuuttamme pilvipalveluissa Euroopassa ja liiketoimintaamme Kiinassa. Nämä tulevat olemaan vahvassa nousussa vuonna 2012. UFIDA on Kiinan johtava ohjelmistoyhtiö, jolla on yli 200 toimipistettä, 12 000 työntekijää, 1,2 miljoonaa asiakasta ja kova uskottavuus markkina-alueellaan. Yhdessä voimme monipuolistaa innovatiivisten pilvi- ja IT-palveluiden tarjontamme, jotta asiakkaamme voivat hyötyä maailmanlaajuisesti niin UFIDAn ohjelmisto-osaamisesta kuin Atoksen todistetusti erinomaisesta pilvipalvelujen osaamisesta. Olen ylpeä tästä kumppanuudesta, joka vahvistaa Aasian-kehitysstrategiaamme”, kertoo Atoksen pääjohtaja Thierry Breton.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Atos - José de Vries
Global Public Relations Manager
+31 6 30 27 26 11
Jose.devries[a]atos.net

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on 74 000 työntekijää maailmanlaajuisesti, joista yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,6 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen.
http://fi.atos.net

Vuonna 1988 perustettu ohjelmistotalo ja e-business-palvelutoimittaja UFIDA Software on Kiinan suurin ohjelmistotalo. Muun muassa ERP-ohjelmistot ja -ratkaisut kuuluvat UFIDAn päätuotteisiin. UFIDAn tehokkuutta lisääviä, kuluja leikkaavia ja innovaatioita edistäviä järjestelmiä käytetään jo yli 1,2 miljoonassa yrityksessä. UFIDA on vuosien ajan ollut tunnustettu johtaja Kiinan ohjelmistoteollisuudessa, ja se on rekisteröity Shanghain pörssiin vuonna 2001.www.ufida.dom

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs