Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Heurekan Liiku ja pelaa! -näyttely Hong Kongiin

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekan Liiku ja pelaa! -näyttely Hong Kongiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2014 klo 10:12
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedekeskus Heurekan tuottama Liiku ja pelaa! -näyttely avattiin Hong Kong Science Museumissa 20.6.2014. Heurekassa ja maailmalla menestystä saavuttanut Liiku ja pelaa! on ensimmäinen Heurekan näyttely Hong Kongissa.

Suursuosion saavuttanut Heurekan näyttely Liiku ja pelaa! jatkaa menestyksekästä maailmankiertuettaan. Näyttely avattiin Hong Kong Science Museumissa juhannusaattona 20.6.2014 ja on esillä siellä lokakuun 2014 lopulle asti. Heurekan näyttelyitä on nähty aiemminkin Aasiassa, mutta tämä on ensimmäinen aluevaltaus Hong Kongissa.

Ennen Hong Kongia Liiku ja pelaa! on ollut esillä tiedekeskuksissa Norjan Bergenissä, Saksan Wolfburgissa, Kuwaitin Kuwait Cityssä, Thaimaan Bangkokissa sekä viimeksi Norjan Grålumissa. Tiedekeskus Heurekassa tämä yleisön suosikiksi noussut ja kokonaan Heurekan omaa tuotantoa oleva näyttely oli esillä 31.1.2009–28.3.2010.

Liiku ja pelaa! -näyttely innostaa liikkumaan pelaamisen, leikkimisen ja hauskan yhdessä tekemisen avulla. Liikkumiseen houkuttelevaan ympäristöön on sijoitettu pelejä ja leikkejä, joissa on käytetty kekseliäitä oivalluksia ja uutta tekniikkaa. Näyttely tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua myös liikunnan vaikutuksiin omassa kehossaan. Jokaisen kohteen yhteydessä kerrotaan, mitä aistitoimintoja se aktivoi tai edellyttää, millaisia liikunnallisia taitoja se kehittää ja minkälaista tiedonkäsittelyä tapahtuu kohdetta käytettäessä.

Lisätietoja:
Vientipäällikkö Seppo Stark, seppo.stark@heureka.fi, puh. 040 9015 262
Vientisuunnittelija Irmeli Jyrinsalo, irmeli.jyrinsalo@heureka.fi, puh. 040 9015 255

Lisätietoja Hong Kong Science Museumista:
http://www.discoverhongkong.com/uk/see-do/culture-heritage/museums/science/science-museum.jsp

 

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin noin 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs