Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Finska Missionssällskapet lanserar Etiska gåvor

Finska Missionssällskapet

Finska Missionssällskapet lanserar Etiska gåvor

Pressmeddelande.
Publicerad: 09.10.2015 kl. 13:46
Utgivare: Finska Missionssällskapet

Finska Missionssällskapets nya nätbutik erbjuder etiska gåvor i många olika prisklasser.

- Nu lanserar vi tjänsten ”Etiska gåvor” på svenska, ett enkelt och roligt sätt att sprida glädje. När du ger en etisk gåva till din vän sprids glädjen också till din nästa i ett annat land, säger understödskoordinator Britt-Helen Lindman.

De etiska gåvorna ger en bild av det mångsidiga arbete som Finska Missionssällskapet utför.

- Gåvorna och deras priser är exempel på verkliga behov och kostnader på fältet. Kostnaderna kan dock variera från land till land. Den summa man donerar genom att köpa en etisk gåva styrs vidare till motsvarande typ av arbete. Finska Missionssällskapet jobbar tillförlitligt och professionellt och ser till att pengarna når fram, säger Lindman.

Så här ger du en Etisk Gåva:

Gör beställningen på nätbutiken www.etiskgåva.fi

Du kan också beställa korten genom att ringa (020 7127 266) eller skicka e-post till Finska Missionssällskapet, fms@finskamissionssallskapet.fi

Hjälp till de mest utsatta i u-länderna

Moderskapsförpackningen är en av de gåvor som erbjuds i nätbutiken. Hjälpen når fram bland annat i Nepal i form av mödrarådgivning, uppmuntran till födsel på sjukhus, förnödenheter till den nyfödda, vaccinationer och undervisning i näring, hälsa och hygien.

På landsbygden i Nepal är det ännu vanligt att mammorna föder hemma. Ensidig kost och dålig hygien orsakar sjukdomar och många barn är undernärda. Tack vare stöd från Finska Missionssällskapet har samarbetet mellan nepalesiska staten och hälsocentraler förbättrats.

Bilagor

Finska Missionssällskapet verkar för mänskliga rättigheter och utrotar fattigdom i 30 länder, tillsammans med lokala samarbetskyrkor och partnerorganisationer. Finska Missionssällskapet grundades 1859 och är en av den evangelisk-lutherska kyrkan i Finlands missionsorganisationer. Sällskapet är utrikesministeriets partnerorganisation och en av de största aktörerna för utvecklingssamarbete i Finland. www.finskamissionssällskapet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs