Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Axellus vaihtaa nimensä Orklaksi

Orkla Health

Axellus vaihtaa nimensä Orklaksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 09:19
Julkaisija: Orkla Health

Norjalaiseen Orkla-konserniin kuuluva Axellus vaihtaa nimensä. Uusi nimi on Orkla Health. Yhtiö on Pohjoismaiden suurin terveystuotteiden valmistaja ja markkinoija, joka tunnetaan lukuisista brändeistään, kuten Möller, Nutrilett, Gerimax ja Maxim. Suomessa yhtiö on tähän asti käyttänyt nimeä Axellus Oy, ja uusi yritysnimi on Suomessa nyt Orkla Health.

Nimenmuutoksella halutaan ohjata ajatuksia lähemmäs hyvinvointia ja terveyttä, mistä Orklaan kuuluvat Axellus-yritykset tunnetaan. Axellus-yhtiöiden edustamat tuotteet ovat markkinoidensa johtaviin kuuluvia terveystuotteita ja ravintolisiä ja liittyvät omega-3-rasvahappoihin, painonpudotukseen, vitamiineihin ja urheiluravinteisiin. Orkla-konserniin kuuluvia Axellus-yrityksiä on seitsemässä maassa.

“Nimenvaihdos on looginen muutos, sillä nyt se kertoo tarkemmin mitä teemme. Haluamme myös vahvistaa Orklaa nimenä pohjoismaisilla terveystuotemarkkinoilla. Strategiamme pysyy silti samana kuin tähänkin asti”, Orkla Health Groupin konsernijohtaja Henning Søgaard toteaa.

”Nimenmuutos on myös Suomelle mielekäs uutinen. Se kuvaa paremmin terveyteen keskittyvää liiketoimintaamme. Uskon, että muutos vaikuttaa positiivisesti myös myyntiin pidemmällä aikajänteellä. Tuotteemme tunnetaan korkealuokkaisina ja luotettavina”, kommentoi Orkla Health:in toimitusjohtaja Kari Haapakorva.

Haapakorvan johtama Orkla Health on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä.

Viimeisten vuosien aikana Orklassa on viety läpi useita strategian mukaisia muutoksia. Syksyllä 2011 viestiä täsmennettiin, minkä mukaan yritys keskittyy jatkossa vahvojen kuluttajabrändien markkinointiin kaikkialla Pohjoismaissa. Syksyllä 2013 uusittiin Orklan visuaalinen identiteetti ja logo. Yritys on vahvistanut määrätietoisesti rooliaan terveyden ja ravitsemuksen alalla.

Axellus-nimi on seurausta kolmen yrityksen – Dansk Drogen, Peter Möllerin ja Collett Pharman fuusiosta vuonna 2006. Uuden yhtiön nimeksi tuli Axellus vuonna 2007.

Nimenmuutos ei tuo varsinaisia muutoksia kuluttajille. Brändituotteet löytyvät samoilta paikoilta apteekeista, terveyskaupoista sekä hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. Muutos näkyy ainoastaan siinä, että kaikista pakkauksista löytyy jatkossa Orklan logo. Siten yritys viestii, että kaikkien tuotteiden takana on sama yhtiö. Muutokset pakkauksissa tehdään vähitellen.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Kari Haapakorva, Orkla Health, puh. 358 40 577 9696, kari.haapakorva@axellus.fi (huom. uusi sähköpostiosoite ei vielä käytössä)

Orkla Health, aiemmin Axellus Oy, on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen.

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin tukemisessa – Tarjoamme eri elämänvaiheisiin liittyvää ravitsemusosaamista tuotteidemme kautta. Valikoimiimme kuuluu muun muassa vitamiini- ja omega-3-rasvahappovalmisteita sekä painonhallintatuotteita ja urheiluravinteita.Tuotteemme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista. Orkla Health:in tunnetuimmat tuotemerkit ovat Möller, Nutrilett, Sana-sol, Gerimax ja Ladyvita.

www.axellus.fi

Palvelemme terveystietoisia kuluttajia apteekkien, terveyskauppojen ja hyvin varustettujen elintarvikeliikkeiden kautta.

Orkla Health:in liikevaihto on noin 22 milj. euroa ja yritys työllistää 20 henkilöä (2012). Olemme osa norjalaista Orkla-konsernia.

Orkla ASA on eräs Norjan suurimmista pörssiyhtiöistä. Sen nykyisiä toimialoja ovat merkkituotteet, erikoismateriaalit, alumiinituotteet ja sijoitustoiminta. Vuonna 2008 yhtiö työllisti noin 32 000 henkeä, toimi yli 40 maassa ja sen liikevaihto oli noin 66 miljardia kruunua.

http://www.orkla.com/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs