Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Alfa Lavalille yli 8 miljoonan euron tilaus Brasiliaan

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalille yli 8 miljoonan euron tilaus Brasiliaan

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 08:15
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval toimittaa prosessijäähdyttimet maakaasun tuotantolaitokseen Brasiliaan. Tilauksen arvo on 8,2 miljoonaa euroa ja laitteet toimitetaan vuoden 2015 aikana.

Alfa Lavalin prosessijäähdyttimiä tullaan käyttämään tuotantolaitoksen pääprosessien virtausten jäähdyttämisessä. Jäähdytysprosessissa nestemäinen maakaasu (NGL) erotetaan kaasusta ja jakotislataan etaaniksi, propaaniksi sekä butaaniksi. Näitä nesteitä voidaan käyttää esimerkiksi petrokemian teollisuuden raaka-aineena, kotitalouksien lämmitykseen sekä ajoneuvojen polttoaineena.

”Turvallinen, tehokas ja luotettava laitteisto on elintärkeä tekijä öljy- ja kaasuteollisuuden vaativissa olosuhteissa. Tilaus on osoitus vahvasta asemastamme tällä teollisuudenalalla,” sanoo Alfa Lavalin konserninjohtaja Lars Renström.

Tiesitkö, että… Brasilian maakaasuvarannot vastaavat 13,7 biljoonaa kuutiojalkaa ja ovat Etelä-Amerikan toisiksi suurimmat (Lähde: the U.S Energy Information Administration)?

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy
puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy
puh. (09) 804 04 624, teija.lahti@alfalaval.com

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 noin 3,8 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 17 500. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs