Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Yrityksiin hyviä myyjiä ammattikorkeakouluista

Turun ammattikorkeakoulu

Yrityksiin hyviä myyjiä ammattikorkeakouluista

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 10:50
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Best Seller Competition testaa myyntitaitoja

Ammattikorkeakouluista myynnin osaajia yritysmaailmaan

Turussa järjestetään torstaina 18.4. neljättä kertaa Best Seller -myyntikilpailu Turun AMK:ssa. Kilpailussa mitataan henkilökohtaista myyntitaitoa ostajan ja myyjän vuorovaikutustilanteessa. Kilpailun tarkoituksena on testata ja kehittää opiskelijoiden myyntitaitoja sekä nostaa myyntityön arvostusta.

Kilpailu on suunnattu korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat hioa myyntitaitojaan ja luoda uran myyntityön parissa. Suomalaiset yritykset tarvitsevat myyntiosaamista sekä erityisesti myynnin ammattilaisia, jotka osaavat kuunnella asiakkaan tarpeita ja joilla on tietoa kansainvälisistä markkinoista.

Myyntikilpailussa mittaa toisistaan ottavat Turun ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Best Seller -kilpailu toteutetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Yritysten edustajat toimivat myyntikilpailun ostajien ja tuomarien roolissa. Kilpailussa myydään ennakkoon julkistettua tuote- tai palveluratkaisua. Tänä vuonna myytävä tuote on Canon Oy:n dokumenttienhallintajärjestelmä. Canon Oy:n lisäksi myyntikilpailussa ovat mukana seuraavat yritykset: Precedo Consulting Oy (päätuomari), IF, Lindström Oy, SMKJ ry, Turun Seudun Osuuspankki, VMP Group ja TeliaSonera.

Tiedotusvälineillä on mahdollisuus tulla seuraamaan myyntikilpailua torstaina 18.4.2013 (ks.ohjelma)
Turun ammattikorkeakoulun Sepänkadun toimipisteeseen, Sepänkatu 1.
Tiedustelut kilpailun johtaja Marjo Kumpula, p. 050 598 5564.

 Myyntityön koulutusohjelman opiskelijoiden ja myyntikilpailukandidaattien sekä yrityskumppanien haastattelut ovat mahdollisia joko kilpailupäivänä tai erikseen sovittavina ajankohtina. Koulutusjohtaja Liisa Kairisto-Mertanen on tavattavissa ja haastateltavissa kilpailupäivänä klo 13.00–14.00

Lisätiedot:

Koulutusjohtaja Liisa Kairisto-Mertanen, Turun amk, Tekniikka, ympäristö ja talous, p. 050 385 4118, liisa.kairisto-mertanen@turkuamk.fi

 

Myyntikilpailun johtaja Marjo Kumpula, Turun amk, Tekniikka, ympäristö ja talous, p. 050 598 5564, marjo.kumpula@turkuamk.fi

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs