Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Yrittäjänaiset vahvasti Yrittäjien hallitustyössä

Suomen Yrittäjänaiset

Yrittäjänaiset vahvasti Yrittäjien hallitustyössä

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 13:58
Julkaisija: Suomen Yrittäjänaiset

Suomen Yrittäjänaisten tukema Carita Orlando valittiin Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander jatkaa Yrittäjien hallituksessa ja hänen varajäsenekseen valittiin liiton toinen varapuheenjohtaja Tiina Koski.

Suomen Yrittäjien muiksi varapuheenjohtajiksi nousivat Nina Rasola, Jaakko Männistö ja Mikko Akselin.

Carita Orlando on toiminut aiemmin Vantaan Yrittäjänaisten puheenjohtajana. Hänet tunnetaan aktiivisena yrittäjäjärjestöjen vaikuttajana ja hän toimii myös Vantaan kaupunginvaltuustossa.

Orlando ajaa etenkin yrittämistä kannustavaa veropolitiikkaa ja turhan sääntelyn purkamista.
– Pidän myös tärkeänä, että pienet yritykset pääsevät tulevassa sosiaali- ja terveysalan uudistuksessa kilpailemaan julkisista hankinnoista, ja valinnan vapaus viedään läpi esimerkiksi palveluseteleillä.

Seija Estlander ja Tiina Koski hallitukseen
Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander jatkaa Suomen Yrittäjien hallituksen varsinaisena jäsenenä. Hänen uudeksi varajäsenekseen valittiin liiton toinen varapuheenjohtaja Tiina Koski.

Estlander sanoo Suomen menestyksen pohjautuvan jatkossa yhä enemmän pk-yritysten varaan.
– Noin puolet väestöstä on naisia, mutta yrittäjistä naisia on vain noin 30 prosenttia. Liittomme liputtaa vahvasti sille, että naisvaltaisten alojen yrittämisen esteet raivataan pois.
– Tämä tapahtuu siten, että naiset tulevat mukaan yrittäjäjärjestöjen edunvalvontaan ja kertovat rohkeasti naisvaltaisten alojen kasvua, kansainvälistymistä ja työllistämistä jarruttavista tulpista.

Suomen Yrittäjänaiset on Suomen Yrittäjien kolmanneksi suurin toimialajärjestö. Liiton kärkitavoitteita ovat vauvalaskun tasaaminen, yrittämistä kannustavan veropolitiikan edistäminen ja yrittäjän sosiaaliturvan parantaminen.

Lisätiedot:
Carita Orlando, Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja, p. 040 544 5519
Seija Estlander, Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja, p. 050 302 8460
Tiina Koski, Suomen Yrittäjänaisten varapuheenjohtaja, p. 050 375 9234
Marju Silander, Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtaja, p. 050 409 2561
www.yrittajanaiset.fi

Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö, joka edustaa mikro- ja pk-yrittäjiä, vaikuttaa yritysten toimintaympäristöön, tuo esille erityisesti yrittäjänaisten kokemuksia yrittäjyyden arjesta ja kannustaa naisia menestyvään yrittäjyyteen. Olemme vuonna 1947 perustettu itsenäinen järjestö, johon kuuluu noin 70 paikallisyhdistystä ja lähes 6 200 jäsentä. Vuoden yrittäjänainen palkinto on myönnetty vuodesta 1990 asti.

 Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs