Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Xerox nimetty kymmenettä kertaa peräkkäin yhdeksi maailman vastuullisimmista yrityksistä

Xerox Oy

Xerox nimetty kymmenettä kertaa peräkkäin yhdeksi maailman vastuullisimmista yrityksistä

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 16:02
Julkaisija: Xerox Oy

Maailman johtava eettisiä yritysmalleja määrittelevä Ethisphere-instituutti on nimennyt Xeroxin maailman eettisimmäksi yritykseksi vuonna 2016.

Tämä vuosi on kymmenes vuosi, kun Ethisphere-instituutin “World´s Most Etchical Companies” -tunnustuksia jaetaan. Tunnustus osoitetaan yrityksille, jotka rinnastavat toimintaperiaatteet osaksi varsinaista liiketoimintaa sekä työskentelevät sen eteen, että vastuullisuudesta ja luottamuksesta muodostuu luonnollinen osa yrityksen dna:ta. Näin toimivat yritykset muokkaavat alan normeja ja tuovat tulevaisuuden parhaimpia käytäntöjä käyttöömme jo tänään.

Xerox on yksi 14:stä kymmenettä kertaa palkituista yrityksistä edustaen sitoutuneisuutta eettisiin liiketoimintakäytäntöihin ja toimintamalleihin.

“Xerox on alusta asti tunnettu eettisistä toimintamalleistaan sekä rehellisyydestään”, kertoi Xeroxin lakiasianjohtaja Don Liu. “Rehellisyydellä olemme ansainneet arvostetuimman ominaisuuden, jota yritys voi itselleen tavoitella: asiakkaiden, sijoittajien, työkavereiden sekä työyhteisön luottamuksen. Tämä luottamus on ansaittu Xeroxin työntekijöiden tekojen kautta ympäri maailman.”

“The World’s Most Ethical Company” -arviointi perustuu Ethisphere-instituutin Ethics Quotient™ (EQ) -viitekehykseen, jota on kehitetty vuosien tutkimuksen avulla ja täsmennetty Ethisphere’s World’s Most Ethical Company Methodology Advisory Panel -asiantuntijaraadin opastuksella. EQ tarjoaa kvantitatiivisen tavan arvioida yrityksen toimintaa jatkuvasti objektiivisella ja standardisoidulla tavalla. Kerätty informaatio tuottaa kattavan otannan ydinosaamisen määräävistä kriteereistä.

Tulokset jaettaan viiteen avainkategoriaan: etiikka- ja toimintaohjelma (35 %), yrityskansalaisuus ja -vastuullisuus (20 %), etiikan kulttuuri (20 %), hallinto (15 %) sekä johtaminen, innovaatio ja maine (10 %). Tulokset toimitetaan kaikille prosessiin osallistuneille yrityksille.

“Yritykset luottavat Ethisphereen yrityskäyttäytymisen tason mittarina ja nostattajana. Ne yritykset, jotka osoittavat johtajuutta kansalaisoikeuksiin, rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen liittyen onnistuvat luomaan lisäarvoa sijoittajille, yhteisöille, asiakkaille ja työntekijöille ja tätä kautta saavuttamaan kestävää liiketoimintaetua”, kertoi Ethispheren toimitusjohtaja Timothy Erblich. “Onnea kaikille Xeroxin työntekijöille tunnustuksesta maailman eettisimpänä yrityksenä.”

Lisätietoja: Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus(at)xerox.com, puh. 040 586 9062

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 140 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. 26. tammikuuta 2016 Xerox ilmoitti jakaantuvansa kahdeksi itsenäiseksi pörssinoteeratuksi yhtiöksi, jotka ovat palveluliiketoiminnasta vastaava Business Process Outsourcing -yhtiö ja laitevalmistuksesta vastaava Document Technology -yhtiö. Xeroxin arvio on, että jakautuminen saatetaan loppuun vuoden 2016 loppuun mennessä. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://www.linkedin.com/company/xerox
http://twitter.com/xerox
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs