Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Xerox ja tanskalainen Tradeshift yhteistyöhön: parempaa kilpailukykyä hankinta- ja ostovelkapalveluihin

Xerox Oy

Xerox ja tanskalainen Tradeshift yhteistyöhön: parempaa kilpailukykyä hankinta- ja ostovelkapalveluihin

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 13:05
Julkaisija: Xerox Oy

Xerox on ilmoittanut tanskalaisen Tradeshiftin kanssa solmitusta maailmanlaajuisesta jälleenmyyntisopimuksesta. Sopimus tarjoaa reaaliaikaista näkyvyyttä hankinta- ja ostovelkaprosesseihin parantaen näin Xeroxin asiakkaiden taloudellista suorituskykyä.

Xerox tulee jatkossa edesauttamaan yrityksiä muuttamaan vertailukelvottomat, paperipohjaiset prosessit digitaalisiin, saumattomiin ja automatisoituihin työnkulkuihin lisäämällä Tradeshiftin pilveen perustuvan teknologian palvelusarjaansa. Käyttöönotettava uusi alusta tulee nopeuttamaan hankinta- ja ostovelkatoimintojen hallintaa, prosessointia ja seurantaa. Tämä tarjoaa parempaa läpinäkyvyyttä ostoprosesseihin pienentämällä korkeita kustannuksia ja parantamalla menettelytapojen noudattamista yritysten ostokäytännöissä.

“Digitaalinen rahoitus- ja hankintakulttuuri tarjoavat meille selkeää kilpailuetua”, sanoi John Gentry, konsernijohtaja, Xerox Finance, Accounting and Payment Services. ”Tarjoamme ketteriä prosesseja, jotta voimme parantaa kiertoaikoja ja alentaa paperilaskuista koituvia kustannuksia ja riippuvuutta sekä tuottaa samalla reaaliaikaista tietoa.”

Tradeshiftin teknologia sisältää yhtenäisen liiketoimintaverkoston, joka parantaa yrityksen kykyä ostaa, maksaa ja tehdä yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa. Alusta huomioi myös digitalisoitiin liittyvät haasteet, joita moni yritys kohtaa toimitusketjussaan, kun mukaan tarjontaan halutaan sisällyttää esim. sosiaaliset verkostot, mobiilikäyttö, itsepalvelu ja analytiikka.

“Verkosto- ja yhteistyömallit ovat merkittävässä asemassa päivittäisessä elämässä ja nyt myös yritykset ovat valmiita digitalisoimaan toimitusketjunsa”, kertoi Christian Lanng, Tradeshiftin toimitusjohtaja ja puheenjohtaja. “Asiakkaamme tulevat hyötymään virtaviivaisista ja intuitiivisista prosesseista, joita tarjoamme liiketoiminnalliseen ostamiseen ja toimitusketjun hallintaan Tämä puolestaan parantaa isossa kuvassa työelämää, joustavuutta ja kokonaistulosta.”

Xerox on tarjonnut rahoitus-, kirjanpito- ja hankintapalveluita Global 2000 -yrityksille jo yli 20 vuoden ajan. 11 rahoitus- ja hankintaliiketoimintakeskuksensa kautta Xerox tukee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti useilla toimialoilla, kuten teollisuus, vähittäis- ja kulutustavarakauppa, huipputeknologia sekä palvelu-, rahoitus-, terveydenhuolto- ja kuljetusala.

Lisätietoja: Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus(at)xerox.com, puh. 040 586 9062

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 140 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. 26. tammikuuta 2016 Xerox ilmoitti jakaantuvansa kahdeksi itsenäiseksi pörssinoteeratuksi yhtiöksi, jotka ovat palveluliiketoiminnasta vastaava Business Process Outsourcing -yhtiö ja laitevalmistuksesta vastaava Document Technology -yhtiö. Xeroxin arvio on, että jakautuminen saatetaan loppuun vuoden 2016 loppuun mennessä. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

Tradeshift on maailmanlaajuinen verkosto, joka yhdistää ostajat ja toimittajat. Muutamme yritysten tapoja ostaa, maksaa ja työskennellä toimittajien kanssa. Tradeshift yhdistää 500 000 yritystä 190 maassa. Pääkonttorimme sijaitsee San Franciscossa ja lisäksi meillä on toimipisteet Kööpenhaminassa, New Yorkissa, Lontoossa, Pariisissa, Suzhoussa, Tokiossa ja Münchenissä. www.tradeshift.com

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://www.linkedin.com/company/xerox
http://twitter.com/xerox
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

 

Xerox® and Xerox and Design® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs