Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vuorovaikutus- ja myyntitaitojen valmennusta yrittäjille Kankaanpäässä

Vuorovaikutus- ja myyntitaitojen valmennusta yrittäjille Kankaanpäässä

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2014 klo 09:10
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Kankaanpään Yrittäjien jäsenyrityksille suunnattu markkinointi- ja esiintymistaitoja kehittävä valmennushanke HELKA* käynnistyy Kankaanpäässä maaliskuussa.

Alueellinen kehittämishanke saattaa paikalliset toimijat yhteen vahvistamaan omaa osaamistaan ja yhteistä tekemistä muuttuvassa markkinatilanteessa.

Kankaanpäähän on tullut paljon isoja toimijoita. Uudessa kilpailutilanteessa pienten yritysten edellytykset sekä parantuvat että kiristyvät. Kehittämällä omaa osaamistaan ja yhteistä toimintatapaa seudun yrittäjät pystyvät vastaamaan muuttuvaan markkinatilanteeseen entistä paremmin, hankekoordinaattori Jenni Rajahalme kertoo. 

Hankkeen tavoitteena on tarjota pienille yrityksille konkreettisia työkaluja viestintä- ja markkinointityöhön sekä asiakaspalvelu- ja esiintymistaitojen kehittämiseen.

– Valmennushanke on yksi osa Kankaanpään Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuoden toimintaa. Haluamme tarjota jäsenillemme yhdistyksen itse tuottamaa ja todelliseen, toimintaympäristöstä syntyvään tarpeeseen vastaavaa valmennusta, valottaa yrittäjäyhdistyksen varapuheenjohtaja Jukka Kangasniemi.

HELKA-valmennustilaisuudet

Valmennustilaisuuksia on kevään 2014 aikana yhteensä viisi. Ensimmäinen valmennus on laajempi massatilaisuus, johon mahtuu 140 osallistujaa. Seuraavat neljä on suunnattu pienemmille 25 henkilön ryhmille. 

Menestyvä yrittäjä hallitsee vuorovaikutuksen keskiviikkona 12.3. klo 17.30–20.30. Valmentajana palkittu näyttelijä, vuorovaikutustaitojen kouluttaja Outi Mäenpää.

Rennosti framille torstaina 27.3. klo 17.30–20.30. Valmentajana Outi Mäenpää.

Yrittäjän osaamisen tuotteistaminen torstaina 10.4. klo 17.30–20.30. Valmentajana osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen konsultti, toimitusjohtaja Sari Järvinen.

Myyntitaidot ja asiakaspalvelu torstaina 24.4. klo 17.30–20.30. Valmentajana yrittäjä Kaisa Löfgren.

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu torstaina 8.5. klo 17.30–20.30. Valmentajana asiakkuuspäällikkö, viestinnän asiantuntija Nina Toivola, Kumppania Oy.

Valmennukset järjestetään Kankaanpäässä. Ilmoittautuminen on käynnissä ja se tapahtuu sähköpostitse: valmennus@kumppania.fi

Hankkeen rahoittaja on Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry. Kankaanpään Yrittäjien hallinnoiman valmennushankkeen palvelut tuottaa Kumppania Oy.

* HELKA = Henkilökohtainen esiintymistaito liiketoiminnan kehittämisen apuna. 

Lisätietoa valmennuksista: Kumppania Oy, hankekoordinaattori Jenni Rajahalme, p. 040 720 5755, jenni.rajahalme@kumppania.fi.


  

Liitetiedostot

Kankaanpään Yrittäjillä on yli kolmesataa jäsentä. Teemme paikallista vaikuttamista kaikkien jäsenyritystemme puolesta. Haluamme vaikuttaa siihen, että toimintaympäristömme kehittyy ja kaupunkimme toimii yrittäjämyönteisesti kaikessa päätöksenteossa. Yhteistyö on tiivistä kaupungin, oppilaitosten, kehittämisyhtiön sekä monien muiden kanssa. Kaiken toiminnan tavoitteena on parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä. 

Kankaanpään Yrittäjät on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Maakuntamme asioita hoitaa Satakunnan Yrittäjät ja paikallisyhdistyksemme vastaa paikallisen tason toiminnasta. Järjestön toiminta yhdistää yrittäjien äänen kautta maan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs