Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vuoden Nuoren Johtajan etsintä alkaa

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Vuoden Nuoren Johtajan etsintä alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2014 klo 11:58
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Vuoden Nuori Johtaja 2014 -kilpailu julistetaan virallisesti alkaneeksi Kansallisella Nuorkauppakamariviikolla 10.–16.2.2014. Nuorkauppakamariviikko näkyy paikallisissa jäsenyhdistyksissä ympäri Suomea erilaisina tapahtumina ja tempauksina, joilla Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toimintaa tehdään tutuksi. Kansallisen Nuorkauppakamariviikon tavoitteena on konkretisoida nuorkauppakamarin tarjoamia koulutus-, urakehitys- ja verkostoitumismahdollisuuksia yhteiskuntavastuun ja kestävän johtajuuden teemoilla.

Kestävä johtajuus on myös Vuoden Nuori Johtaja 2014 -kilpailun teema. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa alle 40-vuotias, vastuullisesti ja esimerkillisesti toimiva, johtaja. Kilpailulla halutaan kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittämään työelämässä tarvittavia kestävän johtamisen taitoja. Hakuaika kilpailuun päättyy 14.9.

– Vuoden Nuori Johtaja -kilpailulla edistetään ja tehdään tunnetuksi hyvää johtajuutta, joka perustuu elinikäiseen oppimiseen, päämäärätietoiseen tekemiseen ja vastuun kantamiseen. Kilpailu luo meille kaikille suomalaisille kestävän johtajuuden esikuvia ja nostaa esiin tulevaisuuden johtamismalleja, joissa huomioidaan päätösten ja toiminnan kokonaisvaikutukset, toteaa vuoden 2014 Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen puheenjohtaja Irene Lamberg.

– Tunnetko sinä nuoren johtajan, joka toimii kestävän johtajuuden periaatteiden mukaisesti? Kuka tahansa voi ilmoittaa ehdokkaan kilpailuun. Ehdotus on helppo jättää internetissä www.nuorijohtaja.fi/ilmoita, kannustaa kilpailusta vastaava kansallinen projektipäällikkö Niina Hämäläinen.

Kestävä johtajuus on noussut tärkeäksi keskustelun aiheeksi yrityselämässä. Yritykset ja johtajat harkitsevat yhä enemmän, miten kestäviä ja kauaskantoisia heidän päätöksensä ovat, ja miten yritys tarjoaa tuotteita ja palveluja menestyksekkäästi pitkällä aikavälillä. Kestävästä johtajuudesta on tullut liiketoiminnassa menestymisen edellytys.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun vuodesta 2007 alkaen. Tänä vuonna kilpailun yhteistyökumppaneita ovat CxO Mentor Oy, Experis ja yritysvastuuverkosto FIBS ry.

 

Lisätietoja:

Irene Lamberg                                  
Suomen Nuorkauppakamarit ry          
Kansallinen puheenjohtaja 2014          
irene.lamberg@jci.fi                      
puh. 044 314 7278                       


Niina Hämäläinen
Suomen Nuorkauppakamarit ry
Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun kansallinen projektipäällikkö
niina.hamalainen@jci.fi
puh. 050 3844 516

www.nuorijohtaja.fi

Lisää paikallisyhdistysten Kansallisen Nuorkauppakamariviikon tempauksista www.facebook.com/nuorkauppakamariviikko

Suomen Nuorkauppakamarit ry on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. www.jci.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs