Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP:läiset rantautuvat tänään tamperelaisiin yrityksiin Nuorten hyväksi Juha Pajuoja kiekkokaukaloista VMP Groupin Tampereen yksikön vetäjäksi

VMP:läiset rantautuvat tänään tamperelaisiin yrityksiin Nuorten hyväksi Juha Pajuoja kiekkokaukaloista VMP Groupin Tampereen yksikön vetäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2013 klo 09:00
Julkaisija: VMP

Ilveksen ja TPS:n aitioista tuttu Juha Pajuoja on aloittanut henkilöstöpalveluyritys VMP Groupin Tampereen yksikön vetäjänä. Tänään iso osa VMP:n myyntikenttää jalkautuu Tampereen yrityksiin ja kerää samalla rahaa Nuorten hyväksi -kampanjaan.

 

Juha Pajuoja on tuttu nimi kiekkokansalle, niin valmentajana kuin kommentaattorina. Pitkään ammattivalmentajana ollut Pajuoja teki pääsiäisen jälkeen uraloikan ja aloitti VMP:n palveluksessa Tampereella. Kotikaupunkiinsa hän siirtyi Turusta TPS:n päävalmentajan pestistä.

– Olen saanut jääkiekosta paljon ja suhde jatkuu, mutta nyt kaipasin uutta ammatillista haastetta, sanoo Pajuoja.

 

Työntekijät tarvitsevat pelaajan asenteen

Reilun kahden viikon jälkeen Pajuoja on vielä pyörällä päästään. Uusia asioita on tarjoiltu kauhakuormaajalla ja opittavaa on paljon.

– Ala tuntuu mielenkiintoiselta ja haasteita tarjoavalta. Henkilöstöhallintaa olen toteuttanut ammattilaisurheilun parissa ja näkökulmani voi olla raikkaan erilainen. Aika näyttää. Tietojärjestelmien ja monien käytäntöjen oppimisessa on kova tekeminen, mutta oppimishalua riittää.

Pajuoja haluaa tuoda yrityselämään ammattiurheilusta erityisesti asenneilmapiiriä.

– Arvostan jääkiekossa sitä, että pelaajat sitoutuvat joukkueeseen ja ovat siitä ylpeitä. Saman asenteen pitäisi näkyä työelämässä. Toki työilmapiiri on ensin saatava avoimeksi, luottavaksi ja toisiaan kannustavaksi. Yrityksen tärkein voimavara on aina ihmiset, mutta kaikki tarvitsevat valmennusta, Pajuoja toteaa. 

– Kun työntekijöiden motivaatio saadaan pidettyä korkealla, myös vaatimustasoa voidaan nostaa. Sen jälkeen voimme menestyä entistä paremmin, Pajuoja sanoo.

 

Myyntikenttä tempaisee Nuorten hyväksi

Ensimmäiseen tulikokeeseen Pajuoja joutuu tänään torstaina 25.4., kun iso osa VMP:n valtakunnallista myyntikenttää jalkautuu Tampereen yrityksiin. Asiakasyrityksille halutaan kertoa, että VMP Tampereen tilat on uusittu ja puikoissa on aloittanut uusi johtaja.

– Odotan innolla asiakkaiden tapaamista. VMP tulouttaa myös näistä ex tempore-tapaamisista myyntikampanjassamme luvatut 10 euroa per tapaaminen Nuorten hyväksi -kampanjaan. 

VMP on yksi Tukikummit-säätiön ja MTV Median Nuorten hyväksi -kampanjan  pääyhteistyökumppaneista ja se on jo tukenut kampanjaa 100 000 eurolla. VMP:n kevään myyntikampanjan tavoitteena on kerätä vielä 20 000 euroa lisää Nuorten hyväksi. Jokaisesta myyjien sopimasta asiakastapaamisesta lahjoitetaan 10 euroa kampanjaan.

– Hyväntekeväisyysaspekti antaa potkua omaan myyntityöhön. On mukava tavata asiakkaita ja toivon, että he lähtevät innokkaasti tarjoamaan nuorille vaikka kesätöitä. 

Juha Pajuoja

- 46 v., naimisissa, kolme poikaa, myyntiedustaja, merkonomi, liikunnanohjaaja, ammattivalmentaja 

 

Lisätiedot

VMP Group, Juha Pajuoja, puh. 040 307 5204, juha.pajuoja@vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2012 oli 87 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistuneet kansainväliset henkilöstöratkaisut. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2012 VMP työllisti lähes 12 000 työntekijää 3 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs