Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP VAHVISTAA REKRYTOINTILIIKETOIMINTAANSA

VMP VAHVISTAA REKRYTOINTILIIKETOIMINTAANSA

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2011 klo 12:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Henkilöstöpalvelualan yritys VMP Group aikoo kuluvan vuoden aikana kolminkertaistaa rekrytointiliiketoimintansa volyymin.

– Rekrytointiliiketoimintamme kasvoi jo viime vuoden aikana merkittävästi, ja onnistuimme lähes tuplaamaan tekemiemme rekrytointien määrän. Nyt haemme kasvua erityisesti keskijohdon rekrytoinneista, VMP:n rekrytointiliiketoiminnasta vastaava henkilöstöjohtaja Erkki Levä kertoo.

Rekrytointiliiketoimintaa vahvistamiseksi VMP:hen on palkattu kaksi uutta, kokenutta henkilöstökonsulttia. Helsingissä on aloittanut kasvatustieteiden maisteri Irene Turakainen, jolla on jo usean vuoden kokemus rekrytointialalta. Hän on vastannut rekrytointiprosesseista aina assistentista asiantuntija- ja johtotason hakuihin. Turun tiimiä vahvistaa psykologian maisteri Nelli Höglund, jolla on myös kattava kokemus rekrytointiliiketoiminnasta ja HR-konsultoinnista. Turakainen siirtyy VMP:lle Eila Kaisla Oy:stä ja Höglund MPS Finland Oy Consultingista.

– Selkeitä kilpailuetujamme on laaja valtakunnallinen palveluverkostomme ja kokonaisvaltainen henkilöstöratkaisujen palvelutarjoomamme, joka ulottuu aina ulkoistuksista uraohjaukseen, Levä sanoo.

– Yrityksillä on monenlaisia strategioita, mutta harvalla on kompetenssistrategiaa. Yrityksissä tulisi ajoissa miettiä, mihin suuntaan yritystä halutaan viedä ja millaisia ihmisiä vision toteuttaminen vaatii. Haluamme profiloitua erityisesti kompetenssistrategisena kumppanina, useita satoja rekrytointeja hoitanut Levä korostaa.

Erkki Levän vinkit: kun harkitset rekrytointia

1. Mieti, mitä rekrytoitavan ihmisen tulee saada aikaiseksi?

- Älä mieti niinkään sitä, mitä edeltävä henkilö on tehnyt, vaan suuntaa ajatukset tulevaisuuteen. Mitä tavoitteita uuden ihmisen tulee täyttää?

2. Mieti, miten rekrytoitava henkilö istuu kokonaisuuteen?

- Kenen kanssa uusi henkilö tulee tekemään töitä? Millaista osaamista ja persoonallisuutta tuossa tiimissä tarvitaan?

3. Muista, että viime kädessä soveltuvuus= oikea persoona.

- Kokemus- ja osaamistaustalla on merkittävä vaikutus valinnassa ajatellen menestystä nykyhetkellä.

- Persoonallisuustekijät ja motivaatio ovat ratkaisevia, kun menestymisen edellytyksiä halutaan tarkastella pidemmällä aikavälillä. Osaamista voidaan päivittää, persoonaa ei.

4. Mieti, mitä vetovoimaista yrityksessäsi on?

– Millä tavoin hyvät hakijat saadaan houkuteltua hakemaan yritykseesi? Mitä sellaista voitte tarjota, mitä muilla ei ole? Onko se hyvä palkka, koulutus- tai etenemismahdollisuudet tai kenties yrityksen innovatiivinen toimintakulttuuri ja parhaiden hakijoiden arvoja vastaava arvomaailma?

5. Luota rekrytoinnin ammattilaiseen.

– Rekrytointipartneri on rekrytoinnin ammattilainen. Hän osaa kyseenalaistaa, antaa uusia näkökulmia ja pohtia yhdessä kanssasi, millaista osaamista juuri nyt kaipaatte.

Lisätiedot:

Henkilöstöjohtaja Erkki Levä, VMP Group, p. 040 307 5005, sähköposti: erkki.leva@vmp.fi

www.vmp.fi

 

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuosittain VMP:n kautta työllistyy tuhansia eri alojen ammattilaisia. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs