Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP URAPOLKU TÄSMÄKOULUTTAA PIENMEKANIIKKA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ SANMINA-SCI ENCLOSURE SYSTEMS OY:LLE SALOSSA

VMP URAPOLKU TÄSMÄKOULUTTAA PIENMEKANIIKKA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ SANMINA-SCI ENCLOSURE SYSTEMS OY:LLE SALOSSA

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2011 klo 13:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Henkilöstöpalvelualan yritys VMP valitsi uudet työntekijät elektroniikan sopimusvalmistaja Sanmina-SCI Enclosure Systems Oy:lle ja kouluttaa heidät kaksi viikkoa kestävällä kurssilla pienmekaniikan kokoonpano-tehtäviin.

VMP Urapolku -koulutuksen jälkeen 10 hengen kurssi aloittaa työt Sanmina-SCI:n tehtaalla.

–      Meille tuli äkillinen henkilöstön tarve, kun tuotteidemme kysyntä vilkastui vuoden-vaihteen jälkeen yli odotusten. VMP Urapolku -palvelun ansiosta voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme. Meillä on nyt kiire, joten on tervetullutta, että saamme apua uusien työntekijöiden opastamiseen ja vakinainen henkilökuntamme voi keskittyä itse työntekoon, kertoo toimitusjohtaja Johnny Nyman Sanmina-SCI:n Salon tehtaalta.

VMP Urapolku -palvelu räätälöidään henkilöstöä tarvitsevan yrityksen tarpeiden mukaiseksi. VMP on kouluttanut vastaavalla tavalla jo noin 100 henkilöä eri aloille. Kaikki koulutetut ovat työllistyneet. Perjantaina 11.3. päättyvä kurssi on ensimmäinen pienmekaniikka-alan VMP Urapolku -koulutus.

–      VMP Urapolku täydentää palvelutarjontaamme ja kertoo halustamme aitoon kumppa-nuuteen asiakasyrityksen kanssa. Pienmekaniikka-alan kurssille valittavilta edellytettiin hyvää motivaatiota, sorminäppäryyttä, suomen kielen taitoa ja valmiutta työskennellä vuorotyössä. Tavoitteena on, että heidät vakinaistetaan ajan myötä Sanmina-SCI:lle, kertoo yrittäjä Mikko Jaakkola Salon VMP:ltä

Nymanin mukaan Sanmina-SCI:n ensimmäiset kokemukset VMP Urapolku -palvelusta ovat olleet myönteiset. Sekä tehtaalla että koulutettavien parissa on pidetty hyvänä sitä, että paikat ja ihmiset tulevat tutuiksi jo koulutuksen aikana.

Sanmina-SCI on yksi maailman suurimmista elektroniikan sopimusvalmistajista. Salon tehdas on erikoistunut vaativan pienmekaniikan ja ohutlevytuotteiden valmistamiseen. Tehtaalla on noin 120 työntekijää.

Lisätiedot:

Yrittäjä Mikko Jaakkola, VMP Salo, p. 040 867 3523, mikko.jaakkola@vmp.fi

Toimitusjohtaja Johnny Nyman, Sanmina-SCI Enclosure Systems Oy,

p. 040 900 8815, johnny.nyman@sanmina-sci.com

www.vmp.fi

 

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuosittain VMP:n kautta työllistyy tuhansia eri alojen ammattilaisia. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs