Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP STUDENTGAME KERÄÄ 1 300 TURKULAISOPISKELIJAA TÄNÄÄN HK AREENALLE

VMP STUDENTGAME KERÄÄ 1 300 TURKULAISOPISKELIJAA TÄNÄÄN HK AREENALLE

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2012 klo 09:15
Julkaisija: VMP

VMP tarjoaa tänään turkulaisille ennakkoon ilmoittautuneille korkeakouluopiskelijoille sisäänpääsyn TPS-KalPa-otteluun. Opiskelijoita on paikalle ilmoittautunut huimat 1 300.

HK Areenan valtaa tänään turkulaiset opiskelijat haalareissaan, kun VMP järjestää historian ensimmäisen Studentgame-tapahtuman. Turun yliopiston ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat saaneet koota mieleisensä porukan ja ilmoittautua ennakkoon tapahtumaan VMP:n sivujen kautta. Kaikkien ryhmien kesken HK Areenalla arvotaan 500 euron arvoinen opiskelijastipendi.

– Olemme aiemmin järjestäneet vastaavia tapahtumia jääurheilujunioreille, ja ne ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton. Yhdessä TPS:n kanssa päätimme luoda uuden tapahtuman korkeakouluopiskelijoille. Olemme pyytäneet kaikkia opiskelijoita pukeutumaan haalareihinsa, VMP:n markkinointijohtaja Ville Heinonen kertoo.

VMP Studentgame -tapahtumassa on ottelun ja stipendin lisäksi tarjolla haalarimerkkejä sekä ennen ottelua ja erätauoilla porukkaa viihdyttää rentoa bilemusiikkia soittava The Humppaputki. Tavoitteena on myös tuoda ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat yhteen.

– VMP toimii henkilöstöasioissa HK Areenan kumppanina ja TPS:n yhtenä pääyhteistyökumppanina. Haluamme tuoda erilaisilla tempauksilla lisää väkeä jääkiekkokatsomoon, ja siten lisätä jääkiekon elinvoimaisuutta Turun talousalueella, Heinonen sanoo.

 

Lisätiedot:

Ville Heinonen, markkinointijohtaja, p. 040 307 5050,

sähköposti: ville.heinonen@vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2010 oli 101 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. Vuonna 2010 VMP työllisti 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs