Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP Groupin Team Voimavara menestyy Leo-Pekka Tähden johdolla Amanda Kotaja kaksinkertaiseksi Euroopan mestariksi

VMP Groupin Team Voimavara menestyy Leo-Pekka Tähden johdolla Amanda Kotaja kaksinkertaiseksi Euroopan mestariksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2012 klo 13:17
Julkaisija: VMP

VMP:n Team Voimavaran lupaus Amanda Kotaja kelasi tällä viikolla Hollannin Stadskanaalissa naisten 400 ja 100 metrien Euroopan mestariksi. Vasta 17-vuotias Kotaja otti ensimmäiset kansainväliset arvokisavoittonsa. Kotajan 400 metrin aika oli 61,26 ja 100 metrin 17,07.

– Eilisen 100 metrin kisan voitin ylivoimaisesti ajalla 17,07. Lähdössä pyöräni sutivat märän kentän takia, mutta loppu meni erittäin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen kisoihin! Vaikka tavoitteet olivatkin korkealla, menestys tuli silti vähän yllätyksenä, Amanda Kotaja iloitsee.

Amanda Kotaja seurasi Team Voimavaran kapteenin Leo-Pekka Tähden esimerkkiä, sillä Tähti kelasi samoissa kisoissa 100 metrin Euroopan mestariksi. Tähti voitti luokan T54 ajalla 14.21. Tähti kelasi uransa toisen EM-kullan. 

– Kisat menivät omalta osaltani yläkanttiin. Pystyin ennakkosuosikkina voittamaan 100 metrin kisan. 400 metrin kilpailusta ajattelin aluksi, että pronssille olisi mahdollisuuksia, joten hopea yllätti iloisesti, Leo-Pekka Tähti kertoo. 

– Nämä olivat Amandalle ensimmäiset aikuisten arvokisat ja jälki on ollut murhaavaa. Olen hyvillä mielin seurannut hänen kilpailujaan. Amanda kesti hyvin ennakkosuosikin paineet sadalla metrillä, Tähti sanoo.

 

Uudet harjoitusolosuhteet toivat potkua

Viime syksynä Amanda Kotaja muutti Vampulasta Helsinkiin ja aloitti opinnot Mäkelänrinteen urheilulukiossa. Parantuneet treeniolosuhteet toivat heti menestystä.

– Team Voimavaran ansiosta pääsin huhtikuussa kahdeksi viikoksi Portugaliin leirille ja toukokuussa kahteen otteeseen kilpailemaan Englantiin ja kerran Sveitsiin. Leo-Pekalta taas olen saanut loistavia vinkkejä kilpailuiden alla, Amanda kertoo.

Kevään kilpailuissa Amanda on parantanut moneen kertaan sekä 100, 200 että 400 metrin Suomen ennätyksiä. Luokassa 54 kilpaileva Kotaja alitti jo viime kaudella Lontoon paralympiakisojen A-rajan naisten 100 metrin matkalla. Tällä hetkellä Kotaja on 100 metrin maailman ranking-listalla toinen, kun hän viime vuonna oli sijalla seitsemän. 

Myös Lontoon paralympialaisten esikisoissa kaksikko Kotaja/Tähti otti “kaksoisvoiton”, kun kumpikin voitti 100 metrin kelauksensa.

Manni tähtää nuorten MM-kilpailuihin

Team Voimavaran toisen jäsenen, Länsi-Uudenmaan urheilijoita edustavan ja Lohjalla asuvan Henry Mannin kauden pääkilpailut ovat nuorten MM-kilpailut Tsekeissä. Heinäkuun 18.–21. järjestettävistä kilpailuista Manni lähtee hakemaan parempaa menestystä kuin Dubaista 1 500 metriltä viime vuonna tullut neljäs sija. 

– Oli loistavaa, että pääsimme Team Voimavaran avustuksella Portugaliin leirille kahdeksi viikoksi. Pitkän talven jälkeen on hyvä päästä oikeisiin olosuhteisiin treenamaan, siinä rupeavat vähitellen kroppa ja tuoli kumpikin toimimaan. Tsekeissä tavoitteena on palkintopalli, Manni sanoo.

Vastuullista urheilusponsorointia

Team Voimavaran myötä VMP Group tarjoaa Amanda Kotajalle ja Henry Mannille mahdollisuuden päästä maailman parhaan kelaajan, Leo-Pekka Tähden, henkilökohtaiseen oppiin. VMP on jo vuosia ollut Tähden pääyhteistyökumppani ja urheiluyhteistyö on ollut aina merkittävässä roolissa VMP:n markkinointiviestinnässä.

– Haluamme tuoda vastuullista ajattelua myös urheiluyhteistyöhön. Uskomme, että Team Voimavara on nuorille, lupaaville urheilijoille hieno mahdollisuus. Halusimme luoda innovatiivisen mallin, josta nuoret urheilijat hyötyvät paitsi taloudellisesti myös henkisesti, kun he saavat mahdollisuuden sparrata maailmanmestarin kanssa, toteaa VMP:n markkinointijohtaja Ville Heinonen.

 

Lisätiedot:

 

VMP Group, markkinointijohtaja Ville Heinonen, puh. 040 307 5050, ville.heinonen@vmp.fi

Leo-Pekka Tähti puh. 0440 596 469, leopekkatahti@gmail.com

Amanda Kotaja, puh. 045 127 1663, amanda.95@suomi24.fi

Henry Manni, puh. 0400 343 112, hen.manni@gmail.com

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs