Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vincit pokkasi Vuoden Työnantaja 2012 -kunniamaininnan

Vincit

Vincit pokkasi Vuoden Työnantaja 2012 -kunniamaininnan

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2013 klo 11:44
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit Oy palkittiin Vuoden Työnantaja 2012 -kunniamaininnalla perjantaina 18.1.2013. Kunniamaininnan jakanut raati kiinnitti erityistä huomiota muun muassa Vincitin henkilöstön määrän nopeaan nousuun sekä yrityksen matalahierarkkiseen ympäristöön ja nuorekkaaseen johtamiskulttuuriin.

– Yrityksemme työkulttuuri antaa työntekijöille mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja työn suorittamiseen. Olemme myös pyrkineet välttämään turhaa byrokratiaa, meillä päätökset tehdään nopeasti ja vastuuta jaetaan jokaiselle. Näin pystymme keskittymään varsinaiseen tekemiseen asioiden vatvomisen sijaan, Vincitin innokas myyntijohtaja Jarkko Järvenpää kertoo.

Kunniamainintaa perusteltiin myös Vincitin erinomaisella menestyksellä Great Place to Work -arvioinnissa. Lisäksi Vincitin järjestämät poikkeukselliset, positiiviset yt-neuvottelut nousivat esille myös valintaraadissa.
– Yt-neuvotteluja käytetään Suomessa yleensä vain irtisanomisten tai lomautuksien yhteydessä, mutta me halusimme nostaa esille menettelyn tarjoamat mahdollisuudet yrityksen toiminnan kehittämiseen. Yt-neuvotteluilla halusimme taata yrityksemme menestyksen myös tulevaisuudessa ja palkata samalla kymmenen uutta työntekijää, Järvenpää selventää.

Konkreettisten toimien ja saavutusten lisäksi tänä vuonna Vuoden Työnantaja -valintoihin vaikutti myös työntekijöiden ääni ja valintatiimi kannustikin työntekijöitä tuomaan esiin hyviä työnantajia. Myös Vincit sai suosituksia henkilöstönsä edustajilta.

Tammerkosken nuorkauppakamarin Vuoden Työnantaja 2012 -palkinnot ja -kunniamaininnat jakoi Pirkanmaan Ely-keskuksen, Pirkanmaan Yrittäjien, Tampereen Kauppakamarin, Pirkanmaan TE-keskuksen ja Tampereen kaupungin edustajista koottu raati.

 

Lisätietoja:

Innokas myyntijohtaja Jarkko Järvenpää
jarkko.jarvenpaa@vincit.fi
p. 040 722 9656
www.vincit.fi

Liitetiedostot

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervantaan perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 65 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs