Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vincit perustaa Extreme Devices -yksikön GE:n Health Innovation Villageen

Vincit

Vincit perustaa Extreme Devices -yksikön GE:n Health Innovation Villageen

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Tampereelta aloittanut ohjelmistotalo Vincit laajenee vauhdilla Helsinkiin. Pitkään jatkunut yhteistyö GE Healthcare Finlandin kanssa tiivistyy entisestään, kun uusi Vincit Extreme Devices (XD) -yksikkö perustetaan GE:n tiloihin Vallilaan.

”GE oli Vincitin ensimmäinen asiakas ja on edelleen yksi tärkeimmistä asiakkaistamme. Teemme kehityshankkeita useiden GE:n yksiköiden kanssa globaalisti. Vincit XD:n uusi sijainti mahdollistaa molemmille tärkeän yhteistyön syventämisen entisestään”, kertoo Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

GE Healthcare Finland valmistaa muun muassa potilasvalvontajärjestelmiä, kliinisiä tietojärjestelmiä, kuvantamislaitteita ja laitteita lääkekehitykseen ja biologisten lääkkeiden valmistukseen. Vincit on ylpeä saadessaan olla ohjelmisto-osaamisellaan mukana maailman parhaan terveysteknologian luomisessa.

”Yhteistyö GE:n kanssa on merkityksellistä. Niin liiketoiminnan, teknologian haastavuuden kuin työn sisällönkin kannalta”, sanoo Kuitunen.

Vahva yhteistyö GE Healthcaren kanssa Vallilassa ei sulje pois muita hankkeita tai yhteistyökumppaneita.

Vincit Extreme Devices toimii terveysteknologian innovaatiokeskuksessa

GE:n tilat Vallilassa tarjoavat takuulla innostavan työympäristön, sillä tiloissa toimii Health Innovation Village -niminen terveysteknologia-alan kasvuyritysten ekosysteemi.  Health Innovation Villagessa toimii tällä hetkellä 20 startup-yritystä.

Innovatiivisuuteen ja yhteistyöhön Vincit kannustaa myös kaikkia Vallilan tupaantuliaisiin osallistuvia. ”Tupareita vietetään torstaina 11.12.2014. Yhdessäolo ja mukavat ihmiset ovat parasta (työ)hyvinvointiteknologiaa”, sanoo Kuitunen.

 

Lisätietoja:     

Vincit Oy                                                                                                
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen                                                  
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Liitetiedostot

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 110 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs