Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vincit palkkaa 20 uutta asiantuntijaa ja palkitsee irtisanoutuvan työntekijän

Vincit

Vincit palkkaa 20 uutta asiantuntijaa ja palkitsee irtisanoutuvan työntekijän

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 09:15
Julkaisija: Vincit

Voimakkaassa kasvussa oleva tamperelainen ohjelmistotalo Vincit Oy on tarjonnut jo pitkään asiakkailleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Nyt on tullut vuoro taata myös työntekijöiden tyytyväisyys työpaikkaansa.

Vincit on vuosien varrella panostanut merkittävästi henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyisän työyhteisön luomiseen. Jokainen uusi työntekijä käy läpi tiukan rekrytointiprosessin, mutta lopullinen kuva yrityskulttuurin soveltuvuudesta itselle voi muodostua vasta ajan kanssa työsuhteen alettua.

Niinpä Vincit on päättänyt tarjota uusille työntekijöilleen tyytyväisyystakuun: mikäli työntekijä huomaa koeajan aikana, ettei Vincit ole hänelle oikea työpaikka ja irtisanoutuu tehtävästään, yritys maksaa tuntuvan irtisanoutumispalkkion. Pyrkimyksenä ei suinkaan ole työntekijämäärän vähentäminen, vaan tavoitteena on palkata seuraavan puolen vuoden aikana 20 huippuasiantuntijaa – jotka jatkavat Vincitillä koeajan jälkeenkin.

”Koeaikaa pidetään yleensä lähinnä työnantajan turvana. Näemme sen kuitenkin myös työntekijän mahdollisuutena selvittää, kuinka hän viihtyy uudessa työssään ja työyhteisössään”, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen perustelee. ”Panostamme henkilöstöömme paljon ja haluamme palkata ihmisiä, jotka sitoutuvat viemään yritystä eteenpäin”, Kuitunen jatkaa.

Kuitunen muistuttaa, että kyseessä ei ole perinteisesti tunnettu vapaaehtoinen irtisanoutumispaketti, vaan tyytyväisyystakuulla tavoitellaan yksilön pitkäaikaista etua. ”Tarjoamme työntekijöillemme kaiken kaikkiaan paljon paremmat ehdot, kuin liitto vaatii. Etenkin IT-alalla vallitsee työntekijän markkinat. Pätevät asiantuntijat pystyvät itse aidosti valitsemaan oman työpaikkansa.”

 

Lisätietoja:

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

 

Liitetiedostot

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 75 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs