Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vincit on nyt myös Vuoden Työnantaja

Vincit

Vincit on nyt myös Vuoden Työnantaja

Tiedote.
Julkaistu: 23.01.2015 klo 10:30
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit Oy jatkaa palkintohyllynsä täyttämistä. Nyt yritys pokkasi Vuoden Työnantaja 2014 -palkinnon. Palkinnon jakanut raati perusteli valintaansa muun muassa Vincitin kovalla kasvuvauhdilla – yritys rekrytoi viime vuonna yli 50 uutta työntekijää ja laajentui pääkaupunkiseudulle. Lisäksi Vincitin tapa kyseenalaistaa perinteiset toimintamallit saivat valintaraadilta erityistä kiitosta.

”Vincit on koko historiansa ajan kokeillut rohkeasti uusia johtamistapoja ja kyseenalaistanut perinteisiä uskomuksia. Tämä on auttanut meitä löytämään uudenlaisia keinoja parantaa työkulttuuriamme ja toimintamallejamme. Vaikka yrityksemme kasvaa vauhdilla, haluamme silti toimia ketterästi. Tämän olemme saaneet aikaan muun muassa uudistamalla organisaatiorakenteemme – lopetimme yrityksessämme perinteisen hallinnollisen esimiestyön ja annoimme näin työntekijöille itselleen enemmän valtaa vaikuttaa yrityksen toimintatapoihin”, kertoo Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen.

Avoimuuden ja luottamuksen vahvistamiseksi Vincit avasi viime syksynä myös henkilöstönsä palkkatiedot sisäisesti. ”Avoin palkkamalli kertoo koko henkilöstölle palkkatason perusteet ja poistaa mahdolliset palkkoihin liittyvät väärinkäsitykset. Ja kun palkan määräytymisen perusteet ovat tiedossa, on jokaisella tasavertaiset mahdollisuudet pyrkiä seuraavalle palkkatasolle”, Pystynen kertoo.

Vincit on kertonut toiminta- ja johtamismalleistaan avoimesti myös yrityksen ulkopuolelle. ”Tämä palkinto osoittaa, että ponnistelumme työelämän parantamiseksi on huomioitu myös yrityksemme ulkopuolella. Toivomme, että voimme toimia jatkossakin hyvänä esimerkkinä ja kannustimena myös muille suomalaisille yrityksille – toimialasta riippumatta”, Pystynen sanoo.

Vuoden Työnantaja 2014 -kilpailun raatiin kuuluu Työ- ja elinkeinokeskuksen, Pirkanmaan Yrittäjien, Tampereen Kauppakamarin ja Tampereen kaupungin edustaja sekä Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja. Palkinnon tavoitteena on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Tampereen talousalueella.


Lisätietoja:

Vincit Oy
Henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen
p. 050 441 2126
johanna.pystynen@vincit.fi

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 120 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs