Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vincit ja Stella hakevat yhdessä humaania talousjohtajaa

Vincit

Vincit ja Stella hakevat yhdessä humaania talousjohtajaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 13:00
Julkaisija: Vincit

Omien sanojensa mukaan Euroopan paras ja tutkitusti Euroopan kolmanneksi paras työpaikka tuovat yhdessä tekemisen ja jakamisen kulttuuria suomalaiseen työelämään, hakemalla yhteisellä kampanjalla organisaatioihinsa talousjohtajia.

“Tiedämme yritystemme ihmiskuvan olevan hyvin samanlaisen. Kun puheeksi tuli molemmille yrityksille ajankohtainen talousjohtajan rekrytointi, päätimme yhdistää voimamme ja etsiä Suomen parhaat talousjohtajat yhdessä”, toteaa Vincitin Tomi Pienimäki.

“Hyvän talousjohtajan löytäminen ei ole yhdellekään yritykselle helppoa. Haastekerrointa lisää talousjohtajillemme antama keskeinen lisämääre: humaani”, toteaa Stella Kotipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Artti Aurasmaa, entinen talousjohtaja hänkin.   

Hakua varten on luotu oma kampanjasivusto osoitteessa www.humaanitalousjohtaja.fi, jonka kautta hakijat voivat lähettää hakemuksen jompaankumpaan tai molempiin organisaatioihin.

“Uskomme useammankin hakijan hakevan molempiin organisaatioihin. Sellaisessa tapauksessa, että molemmat organisaatiot haluaisivat palkata saman henkilön, jää lopullinen päätös luonnollisesti työnhakijalle. Näinhän se on työmarkkinoilla muutoinkin”, toteavat molemmat toimitusjohtajat yhteen ääneen.

Lisätietoja:

Tomi Pienimäki
Vincit Group Oy
p. 040 834 1399
tomi.pienimaki@vincit.fi

Artti Aurasmaa
Stella Kotipalvelut Oy

p. 045 186 1775
artti.aurasmaa@stella.fi

---

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014 ja 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 157 asiantuntijaa Tampereella ja Helsingissä. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi. Vincit laittaa hynttyyt yhteen 60 henkeä työllistävän Javerdel Oy:n kanssa ja syntyvä Vincit Group suuntaa alkuvuodesta 2016 First North -markkinapaikalle.

Stella haluaa mahdollistaa paremman arjen suomalaisille, tuomalla kattavat palvelut heidän koteihinsa. Stella palvelee tällä hetkellä noin 35 000 asiakasta ja noin 170 kuntaa. Stellan omistaa pääomasijoittaja Intera Partners, Suomen Teollisuussijoitus ja toimiva johto. Liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 500 henkilöä. Henkilökunnalleen Stella haluaa olla maailman paras työpaikka. www.stella.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs