Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vertaisvuokraus vahvistaa matkailun asemaa Suomessa

Forenom

Vertaisvuokraus vahvistaa matkailun asemaa Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 10:12
Julkaisija: Forenom

 

Vertaisvuokrauksen trendi kasvaa maailmalla ja oman kodin vuokraus matkailijalle mahdollistaakin helpon lisätienestimahdollisuuden jokaiselle asunnonomistajalle. Kyse voi olla joko omistusasunnosta tai vuokra-asunnosta, jolle on sovittu vuokranantajan kanssa edelleenvuokrausoikeus. Airbnb:n rinnalle on noussut tänä vuonna suomalainen Friday Flats-palvelu.  

”Vertaisvuokrauksessa on monia hyötyjä. Lähtiessään nyt vaikka syyslomalle tai viikonloppureissulle sukulaisten luo kuka tahansa voi laittaa oman kotinsa erilaisten palvelujen kautta vuokralle. Toisaalta matkailijat Suomesta tai ulkomailta saavat enemmän valinnanvaraa yöpymiskohteiden suhteen. Esimerkiksi perheiden on miellyttävämpää majoittua omakotitalossa kuin hotellihuoneessa ja onhan kyseessä taloudellinenkin säästö”, Friday Flatsin projektinjohtaja Veli-Pekka Pulkkinen kommentoi.

 

Yhteiskunnallinen hyöty

Friday Flats-alustan kautta yksityiset ihmiset voivat vahvistaa Suomen majoitusmarkkinaa ja vahvistaa näin matkailun asemaa. ”Mitä enemmän matkailijoita saamme Suomeen, sitä enemmän voimme myös kehittää lisäpalveluja kuten ravintolapalveluita majoituksen ympärille”, selittää Pulkkinen.

 Myös erilaiset työprojektit tuovat suuria majoitustarpeita Suomeen ja pienemmillä paikkakunnilla näihin on vaikea vastata ilman yksityisten ihmisten talkoohenkeä. ”Esimerkiksi Äänekosken ydinvoimalahankkeen takia alueen majoituskapasiteetti oli tiukilla. Olikin tärkeää saada paikallisia ymmärtämään, että myös he voivat toimia omalla kodillaan tai mökillään majoituksentarjoajina ja saada näin itsekin rahallista hyötyä”, Pulkkinen kertoo. 

 

 

Lisätietoja: Projektinjohtaja Veli-Pekka Pulkkinen

Veli-pekka@fridayflats.com

0408620320

 

Friday Flats on majoitusyhtiö Forenomin omistama suomalainen vertaisvuokrauspalvelu, joka yhdistää asunnonomistajat ja matkailijat. Verkkosivulla on listattuna tällä hetkellä yli 5000 kohdetta ympäri maailmaa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs