Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa mukana ennätysmäärä työnantajia

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa mukana ennätysmäärä työnantajia

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Viidettä kertaa järjestettävä Vastuullinen kesäduuni -kampanja on tänä vuonna saavuttanut ennennäkemättömän suosion. Nuorten kesätöiden merkitys on tunnistettu, sillä haasteen laadukkaiden kesätöiden tarjoamisesta on ottanut vastaan jo yli 230 työnantajaa. Vastuullisten kesätyönantajien joukko on kasvanut yli 50:llä viime vuodesta.

Kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen T-Mediasta arvioi kampanjan suosion kertovan, että huoli nuorten työllistymisestä on todellinen. Myös vastuullisuus on nouseva trendi yritysten toiminnassa.

– Vastuullisuus on konkreettisia tekoja. Tarjoamalla laadukkaita kesätyöpaikkoja nuorille työnantajat toteuttavat omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta ja tekevät hyvän ensivaikutelman tulevaisuuden osaajiin, Salminen-Kultanen huomauttaa.

Viime vuonna kesäduunikampanjassa mukana olleet työnantajat työllistivät yli 30 000 nuorta. Tänä vuonna mukana on suuria ja pieniä organisaatioita monipuolisesti eri toimialoilta, joten tarjolla on kesätyöpaikkoja erilaisissa tehtävissä ympäri Suomen. 

Kampanja tavoittaa tänä vuonna entistä paremmin itse nuoret, yläkoululaisista korkeakouluopiskelijoihin.

– Kampanjan siirryttyä TATin ja T-Median vetovastuulle olemme pystyneet hyödyntämään kanaviamme ja verkostoamme nuorten tavoittamiseen. Kampanjasivuston lisäksi kesätyöasiat ja työnantajakumppanien sisällöt näkyvät suositulla Kunkoululoppuu.fi-sivustolla. Myös aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa on lisätty ja videot otettu vahvasti mukaan viestintään, kertoo kampanjan viestinnästä vastaava Vesa Vilenius T-Mediasta.

Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanja vaikuttaa aina kesän loppuun asti, joten vielä ei ole liian myöhäistä lähteä mukaan. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen vastuullisen kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen työhön, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

www.kesaduuni.org

Lisätiedot 

T-Media
Liiketoimintajohtaja Päivi Salminen-Kultanen
puh. 040 727 9717
paivi.salminen-kultanen(a)t-media.fi

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT
Johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen
puh. 040 545 2198 
liisa.tenhunen-ruotsalainen(a)tat.fi 

Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanja on Taloudellinen tiedotustoimisto TATin, Alma Median, Soneran, Monsterin ja Nokian yhteinen kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kampanja herättää keskustelua kesätyön merkityksestä nuorille ja työnantajille. Samalla se tarjoaa työnantajille kanavan kertoa itsestään työnantajana ja yhteiskunnallisena toimijana.

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT rakentaa Suomea, jonka yrityksillä on osaavat työntekijät ja rohkeutta menestyä. TATiin kuuluvat myös Finnfacts T-Media ja Yrityskylä.

www.tat.fi
www.t-media.fi
www.yrityskyla.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs