Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vanhanen bluesin ytimessä

Vanhanen bluesin ytimessä

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2011 klo 16:10
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Matti Vanhanen Jämibluesissa

Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen aloittaa marraskuussa pidettävän Jämibluesin ohjelman teemalla ”Yrittäjyys 2012”. Teema on ajankohtainen ja pureutuu muun muassa näkökulmiin, miten uusi hallitusohjelma vaikuttaa yritystoimintaan ja yrittäjyyteen.

Ennen bluestilaisuuden alkua klo 18.00 pidetään lehdistötilaisuus, jossa Matti Vanhanen ja bluestähti Erja Lyytinen ovat haastateltavana. Lehdistötilaisuus pidetään Jämin Yritysfoorumilla, osoitteessa: Jämintie 636, Jämijärvi.

Toista kertaa järjestettävä Jämiblues on yrittäjille, yrityksille ja julkiselle sektorille suunnattu verkostoitumis- ja illanviettotapahtuma. Viime vuonna Jämiblues-tapahtumaan osallistui kolmesataa elinkeinoelämän edustajaa. Tänä vuonna järjestäjät odottavaa vastaavaa väkimäärää.

– Tapahtuma tarjoaa yrityksille tilaisuuden tavata tärkeitä sidosryhmiä rennolla blueshenkisellä illalla sekä luoda uusia ja vahvistaa vanhoja asiakas- ja yhteistyökontakteja. Osa yrityksistä palkitsee omaa henkilökuntaansa ja asiakkaitaan tarjoamalla illan sekä myös päiväohjelmaa Jämillä, sanoo Ilmari Mattila kehittämispäällikkö Jämiltä.

Nimensä mukaisesti tapahtuma tarjoaa myös bluesia. Musiikista vastaavat maailmanlaajuisesti arvostettu blues-kitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen yhtyeineen sekä taidokasta soittamista ja kunnon vanhanajan rock -meininkiä edustava, kolmen solistin Black Passat Blues -yhtye.

Jämiblues raikaa Jämi Areenalla Jämijärvellä torstaina 10. marraskuuta klo 19. Ilta päättyy yritysystävällisesti kello 23. Tapahtuman järjestäjänä on Jämin Yritysforum. Yritysforum on varannut pienen erän lippuja myös bluesin ystäville.

Edustamanne lehti saa myös käyttöönsä kaksi kutsua varsinaiseen bluestilaisuuteen.

Lisätietoja: Ilmari Mattila,  044 577 2726 ja www.jamikeskus.fi/jamiblues

Liitetiedostot

JämiBlues on Jämin Yritysforumin järjestämä jokavuotinen yrittäjille/yrityksille/julkiselle sektorille suunnattu tapahtuma. Tilaisuuteen myydään liput ennakkoon ja tapahtumasta rakennetaan mukava ja laadukas ilta, johon voi kutsua asiakkaita ja viettää aikaa yhdessä oman sidosryhmän tai henkilökunnan kanssa. Tapahtuman paikka on Jämi Areena.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs