Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Valtion työmarkkinalaitos antoi tarjouksensa valtion virka- ja työehtosopimukseksi vuosille 2014 – 2017

Valtiovarainministeriö

Valtion työmarkkinalaitos antoi tarjouksensa valtion virka- ja työehtosopimukseksi vuosille 2014 – 2017

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2013 klo 17:05
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtion työmarkkinalaitos on tänään jättänyt valtion pääsopijajärjestöille tarjouksensa valtion virka- ja työehtosopimukseksi vuosille 2014 – 2017. Valtion pääsopijajärjestöt ovat Palkansaajajärjestö Pardia ry, Julkisten- ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Juko ry.

Valtion työmarkkinalaitoksen tarjous perustuu työmarkkinoiden keskusjärjestöjen 30. elokuuta 2013 saavuttamaan työllisyys- ja kasvusopimusta koskevan neuvottelutulokseen. Valtion nykyisen virka- ja työehtosopimuksen voimassaolo lakkaa 31. maaliskuuta 2014.

Valtion pääsopijaosapuolet ovat asettaneet valtion neuvottelujen takarajaksi maanantain 21. lokakuuta 2013.

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt arvioivat työllisyys- ja kasvusopimuksen kattavuutta 25. lokakuuta 2013. Jos sopimus todetaan riittävän kattavaksi, syntyneet alakohtaiset neuvottelutulokset allekirjoitetaan.

Lisätietoja:

valtion työmarkkinajohtaja Juha Sarkio, puh. 0295 530031

neuvottelujohtaja Seija Petrow, puh. 0295 530100

Liitetiedostot

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs