Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Uudistunut Sepän yrityspaja laajentaa tuotteiden ja palvelujen tarjontaa

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Uudistunut Sepän yrityspaja laajentaa tuotteiden ja palvelujen tarjontaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2014 klo 09:47
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Tiedote viestimille 28.11.2014

Sepän yrityspaja avaa ovensa asiakkaille uudistuneena tiistaina 2.12.2014 Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Harjun kampuksella. Yrityspajasta voi ostaa opiskelijayritysten tuotteita ja palveluita,  ja se toimii Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yrittäjyyden oppimispaikkana.

Myymälän tuotevalikoima kasvaa reilusti, ja tilat on remontoitu entistäkin toimivammiksi. Myytävät tuotteet ja palvelut ovat Nuori Yrittäjyys –konseptilla (NY) toimivien opiskelijayritysten valikoimaa. Myynnissä on muun muassa käsitöitä, pienelektroniikkaa – nappikuulokkeita, bluetooth-kaiuttimia kännyköihin ja jouluisia led-valoja – sekä kauneusalan palveluita. Myynnissä on myös joidenkin opiskelijayritysten maahantuomia vaatteita ja asusteita. Tuotevalikoima laajenee vastaisuudessakin.


Yrittäjyyden valmennusta ja työelämälähtöisyyttä

Yrityspajassa on  perinteisestä luokkatilasta poikkeavat innovatiiviset tilat NY-yrittäjille verkostoitumiseen, ideoiden jalostamiseen ja valmennukseen. Opiskelijayrittäjät saavat työelämälähtöistä yrittäjyyden valmennusta ja ohjausta. Pajassa opitaan tekemällä niin itsenäisesti kuin  tiimissäkin tutkintorajoista ja lukujärjestyksistä riippumatta.

Opettaja-valmentajat ohjaavat ja kannustavat opiskelijoita tukenaan aktiivinen työelämän verkosto.

- Kehitämme Sepän yrityspajaa yhä vahvemmin opintoalojen rajat ylittävänä oppimisympäristönä. Yrityspaja myös uudistuu jatkuvasti, sanoo opettaja Tarja Mäntynen Jyväskylän ammattiopistosta.


Uutena tilaisuuksia ja kädentaitojen pajoja

Uudet tilat mahdollistavat myös hyvinvointia edistävien tilaisuuksien järjestämisen ryhmille ja yhteistyökumppaneille. Tilaisuuksissa useiden alojen opiskelijat tarjoavat oman opiskelijayrityksen kautta erilaisia palveluja, esimerkiksi kauneudenhoidossa ja hyvinvoinnissa. Tämän lisäksi myymälässä järjestetään kädentaitojen pajatoimintaa. 


Avajaisviikolla työpajoja

Sepän yrityspajalla on avajaisviikolla avoimet ovet, jolloin NY-yritykset toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Yrityspajaan ja osallistumaan työpajoihin, joiden toteutuksesta vastaavat artesaani- ja lähihoitajaopiskelijat.

Yleisölle järjestetään työpajoja seuraavasti:

Ti 2.12. klo 10 – 13 Metallipaja (korut ja riipukset)
Ke 3.12. klo 10 – 17 Metallipaja (korut ja riipukset) ja joulukorttipaja
To 4.12. klo 10 -17 Metallipaja (korut ja riipukset)

Tiistaista torstaihin on pajatoiminnan ohella rentouttavaa nystyräpallohierontaa.

Sepän yrityspaja on avoinna avajaisviikon poikkeavia aukioloaikoja lukuun ottamatta arkipäivisin maanantaista  perjantaihin klo 10-16.


Kutsu viestimille

Viestimet ovat tervetulleita kutsuvieraille tarkoitettuun avajaistilaisuuteen Sepän yrityspajalle 2.12. 2014 klo 15–17, osoite Sepänkatu 3 (Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Harjun kampus)


Lisätietoja

Opettaja Tarja Mäntynen, Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 6068
Koulutussuunnittelija Niina Helin, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 5850

 

 

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs