Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Uranus Oy lanseeraa uuden palvelun työnhakijoille; Videokonsultoinnin avulla työnhaun sudenkuopat haltuun

Uranus Oy

Uranus Oy lanseeraa uuden palvelun työnhakijoille; Videokonsultoinnin avulla työnhaun sudenkuopat haltuun

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2013 klo 09:10
Julkaisija: Uranus Oy

Uranus Oy on ensimmäisenä rekrytointialan yrityksenä Suomessa ottanut käyttöön työnhakija-asiakkailleen suunnatun videokonsultointipalvelun.

Työnhaku on viime kädessä raakaa matematiikkaa: pääsääntöisesti vain yksi hakija saa työpaikan ja muut epäonnistuvat. Asiaa ei helpota laisinkaan se, että työnhakuprosessissa onnistumiseen liittyy työnhakijan kannalta katsottuna monia avoimia kysymyksiä.

Niitä voivat olla esimerkiksi, miten hän todennäköisimmin pääsee haastatteluun ja onnistuu siinä, tai ellei hän tule valituksi, niin miten suoritusta olisi mahdollista parantaa seuraavaa kertaa varten. Toisaalta erityisesti haastattelun sujumista koskevaa palautetta on usein työnantajilta vaikeaa saada, ja siksi oppiminen ja työnhaussa kehittyminen tapahtuvat hitaasti yrityksen ja erehdyksen kautta.

- Haluamme videokonsultointipalvelumme kautta olla työnhakijan apuna tässä prosessissa vastaamassa hänen mieltään ennen haastattelua ja sen jälkeen askarruttaviin kysymyksiin ja tasoittamassa siten tietä kohti onnistunutta työnhakua, sanoo Uranus Oy:n toimitusjohtaja Hannu Solanne.

Videot perustuvat Solanteen noin 40 vuoden pituiseen kokemukseen rekrytointialalta: hän on uransa aikana ollut palkkaamassa satoja henkilöitä sekä haastatellut tai konsultoinut tuhansia hakijoita.

- Ottamalla videoidemme vinkeistä vaarin työnhakija voi merkittävästi parantaa onnistumismahdollisuuksiaan työpaikan saamisessa, olipa hän sitten opiskelija, työtön työnhakija tai nykyisestä työpaikastaan toiseen vaihtava henkilö, Solanne toteaa.

Tämän on omakohtaisesti kokenut myös Sirpa Elomaa, yksi Uranuksen videokonsultointipalvelun käyttäjistä:

- Edellisestä työnhaustani on aikaa yli 30 vuotta. Silloin oli mahdollista valita monista tarjolla olleista työpaikoista itselle mieluisin: nyt asia on päinvastoin. Olen nyt katsonut Uranuksen www-sivuilta kaikki työnhakuun liittyvät videot. Sain sieltä monta todella hyvää neuvoa, joita aion käyttää hyödykseni seuraavassa työhaastattelussa, Elomaa kertoo Uranuksen asiakaspalvelun lähettämässään sähköpostiviestissä.

Kaikki videot on katsottavissa yrityksen omilla nettisivuilla www.uranus.fi. Lisäksi työnhakijoilla on mahdollisuus myös jättää maksutta oma CV Uranuksen sivustolle työnantajien katsottavaksi, ja parantaa myös tällä tavoin työnsaantimahdollisuuksiaan.

Lisätietoja:

Uranus Oy, toimitusjohtaja Hannu Solanne GSM 040 7390 962, E-mail: hannu.solanne@uranus.fi

 

Uranus Oy on suomalainen n. 20 henkilöä työllistävä, vuonna 1998 perustettu ura- ja rekrytointialan yritys.  Se on myös Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiyhteisössä The Network:ssa. Uranus Oy:n päätuotteet ovat uranus.fi -ura- ja rekrytointiportaali sekä LAURA™-rekrytointijärjestelmä. Vuoden 2012 aikana uranus.fi –sivuilla ilmoitettiin yli 12  000 työpaikkaa ja 5000 koulutusilmoitusta. Ilmoituksia luettiin n. 2,4 miljoonaa kertaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs