Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » UPM Plywood ja Lahden ammattikorkeakoulu - Strategisesti yhdessä kohti tulevaisuutta

Lahden ammattikorkeakoulu

UPM Plywood ja Lahden ammattikorkeakoulu - Strategisesti yhdessä kohti tulevaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2015 klo 09:33
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu Oy, LAMK, ja UPM Plywood ovat 17.9.2015 allekirjoittaneet puitesopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa osapuolten kumppanuutta siten, että yhteistoiminta tukee molempien osapuolten kilpailukyvyn kasvattamista, strategisia ja operatiivisia tavoitteita sekä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamisen ja hyvinvoinnin edistämistä.  Sopimus astui voimaan heti ja on voimassa toistaiseksi.

MONIPUOLISTA JA KATTAVAA YHTEISTYÖTÄ ARJESSA

Yhteistyötä tullaan tekemään vierailujen, työnantajainfojen sekä harjoittelun tehostamisen osalta. Ja kehitetään yhteisiä tutkimus-, ja innovaatiotoiminnan hankkeita. UPM Plywood osallistuu jatkossa myös Materiaaliteknologian ja puutuotealan TKI-yksikön (Fumatec) toimintaan.

UPM Plywood kannustaa toisen asteen ammatillisen tutkinnon omaavia työntekijöitä hakeutumaan LAMKin järjestämiin insinööriopintoihin. UPM Plywoodin koko henkilöstön lisä- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia parannetaan.

”LAMKille on erittäin tärkeää sitoa pitkäkestoisia kumppanuuksia alueen yritysten kanssa. Haluamme toimia tiiviisti yhdessä alueen yritysten kanssa, jolloin pystymme tukemaan yrityksiä niiden kasvupyrkimyksissä, tarjoamaan opiskelijoille kontaktit alueen työnantajiin ja tätä kautta toteuttamaan aluekehittämisen tehtäväämme,” toteaa rehtori, toimitusjohtaja Outi Kallioinen.

"UPM Plywood on tukenut LAMKia pitkään ja pyrkinyt tarjoamaan erilaisia oppimismahdollisuuksia opiskelijoille. Tämän sopimuksen myötä yhteistyö lujittuu entisestään. On tärkeää, että Suomen puutuoteteollisuuteen saadaan uusia ammattitaitoisia tekijöitä. LAMKilla on siinä erittäin tärkeä rooli ja haluamme auttaa osaltamme. Kyse on suomalaisen puutuoteteollisuuden jatkuvuudesta, osaamisen kehittämisestä ja kilpailukyvystä." sanoo UPM Plywoodin johtaja Mika Sillanpää.

Lisätietoja 

LAMK Oy toimitusjohtaja Outi Kallioinen,
044 7081 400, outi.kallioinen@lamk.fi

UPM Plywood, tuotehallinta ja -kehitysjohtaja Sami Uuksulainen,
040  408 219429, sami.uuksulainen@upm.com

 

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs