Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Työttömien määrän väheneminen Lahdessa ripeintä suurista kaupungeista

Lahden kaupunki

Työttömien määrän väheneminen Lahdessa ripeintä suurista kaupungeista

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 10:49
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden työttömyysaste oli maaliskuun lopussa 2016 17,3 %, yhden prosenttiyksikön alempi kuin vuosi sitten. Työ- ja elinkeinoministeriön työnvälitystilaston mukainen koko maan työttömyysaste oli maaliskuun lopussa 13,3 %.Työttömiä työhakijoita oli Lahdessa maaliskuussa 9 822,  532 henkilöä vähemmän kuin vuosi sitten. Lahden työttömyysaste oli kolmanneksi korkein suurista kaupungeista Joensuun ja Tampereen jälkeen.

Työttömien kokonaismäärä on Lahdessa kuitenkin selvimmin laskussa suurista kaupungeista viimeisen vuoden aikana. Pitkäaikaistyöttömyys koettelee varsinkin pääkaupunkiseudun suuria kaupunkeja sekä Tamperetta. Näissä kaupungeissa työttömien kokonaismäärä on vielä selvässä kasvussa, kun muissa vertailukaupungeissa on näkyvissä orastavaa työttömyyden alenevaa kehitystä.

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs