Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Työllisyyttä edistävän monialaisen yhteispalvelun johtajaksi Maria Silver

Turun kaupunki

Työllisyyttä edistävän monialaisen yhteispalvelun johtajaksi Maria Silver

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2015 klo 13:25
Julkaisija: Turun kaupunki

Työllisyyttä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) johtoryhmä on valinnut perjantaina 25.9.2015 Varsinais-Suomen TYP-johtajaksi Uudenkaupungin sosiaalijohtajan Maria Silverin. Hän sijoittuu Turun kaupungin palvelukseen siten, että toimesta aiheutuvat kustannukset jaetaan Varsinais-Suomen kuntien kesken. TYP-johtaja palvelee koko Varsinais-Suomea.

Silver on koulutukseltaan yhteiskuntatieteen maisteri Tampereen yliopistosta sekä kasvatustieteen maisteri Turun yliopistosta.

Työllistymistä edistävällä monialaisella yhteispalvelulla tarkoitetaan yhteistoimintamallia, jossa työ- ja elinkeinotoimisto, kunnat ja Kansaneläkelaitos yhdessä arvioivat työttömien palvelutarpeet, suunnittelevat työttömien työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työttömien työllistymisprosessin etenemisestä ja seurannasta.

TYP-johtaja vastaa toiminnan organisoinnista, yhteispalvelun järjestämiseen tarkoitettujen määrärahojen käyttösuunnitelman seurannasta, johtoryhmässä käsiteltävien asioiden valmistelusta ja esittelystä johtoryhmälle sekä monialaisen yhteispalvelun yhteistyökäytäntöjen ja asiakasprosessien kehittämisestä.

TYP-johtaja on matriisityyppinen verkostojohtaja, jolla ei ole alaisia. Hänellä tulee olla laaja-alaista, monipuolista kokemusta, verkosto-osaamista, johtamistaitoja sekä raikas katsantokanta, miten toimitaan. Työssä tulee kyetä joustavasti käyttämään maakunnan yhteistyöverkostoja monialaisen palveluprosessin toteuttamiseksi toimien kuntalaisten edunvalvojana.

Lisätiedot:

Maria Silver, p. 041 544 7054
Varsinais-Suomen TYP:n johtoryhmän puheenjohtaja Mika Helva p. 040 124 6498, mika.helva@turku.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs