Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Työ- ja elinkeinoministeriö, RAY, SOSTE ry ja DNA SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneiksi

MTV Oy

Työ- ja elinkeinoministeriö, RAY, SOSTE ry ja DNA SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneiksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: MTV Oy

Suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta näkyvät kumppanivalinnoissa

Suomen merkittävimmän yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneiksi on valittu työ- ja elinkeinoministeriö, Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä Suomen sosiaali ja terveys ry (SOSTE). Tapahtuman kaupallisena pääyhteistyökumppanina jatkaa DNA. SuomiAreena järjestetään ensi kesänä yhdettätoista kertaa, ja sen teemana ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. 

– Olemme iloisia, että näiden pääyhteistyökumppaneiden kanssa pääsemme pureutumaan vahvasti kesän SuomiAreenan teemoihin, eli suomalaiseen työhön ja kansalaisjärjestötoimintaan. Suomalaisen työn tulevaisuushan on tällä hetkellä tärkeämpää kuin koskaan, toteaa MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Tänä vuonna SuomiAreena on viisipäiväinen ja kovia keskusteluita käydään jo heti maanantaista alkaen. Porin katukuvaa värittävä Kansalaistori pidentyy koko tapahtuman mittaiseksi ja avaa ovensa jo maanantaina.

– Tulevana kesänä panostamme sisältöihin ja keskustelutilaisuuksiin entistä enemmän. Esimerkiksi työn tulevaisuus näkyy keskusteluissa vahvasti. Olemme myös haastaneet eri tahoja tekemään yhteistyötä SuomiAreenassa. Tuomme esimerkiksi yhteen 15 eri tahoa, jotka järjestävät kolmen keskustelun sarjan työn tulevaisuudesta. Odotan näiltä paljon, toteaa SuomiAreenan tuottaja Mari Haavisto.

SuomiAreenan järjestävät MTV ja Porin kaupunki 11.–15.7.2016. Viime kesänä SuomiAreenan yleisömäärä ylitti 55 000 rajapyykin ja tapahtumassa oli noin 800 puhujaa.

SuomiAreenan kuvia kreditoituna vapaasti käytettävissä:

http://suomiareena.photodeck.com/-/galleries/suomiareena2015

http://suomiareena.fi/logot/

 

Lisätietoja medialle:

Asta Kujala
Vastaava tuottaja
MTV
Puhelinnumero: 050 395 6097
Sähköposti: asta.kujala@mtv.fi

 

Kristian Vainio
SuomiAreenan tuottaja, elinkeinojohtaja
Porin kaupunki
Puhelinnumero: 044 701 1018
Sähköposti: kristian.vainio@pori.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs