Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Työ etsii tekijää ja tekijä työtä Goodmanissa Tekijä2016 -tapahtumassa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Työ etsii tekijää ja tekijä työtä Goodmanissa Tekijä2016 -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 08:43
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

28.1.2016 klo 12-17 kauppakeskus Goodmanissa järjestetään Tekijä2016 -tapahtuma. Tapahtumassa työnantajat rekrytoivat kesätyöntekijöitä ja oppilaitokset esittelevät koulutustarjontaansa. Tarkoituksena on tuoda Hämeen seudun työ- ja opiskelutarjonta saman katon alle luomaan uusia kontakteja.

Jopa 1000 kävijää ja useita työnantajia kerääntyy yhden päivän aikana kauppakeskukseen etsimään kesätyöpaikkoja, tutustumaan opiskelutarjontaan ja löytämään kullekin oikean tekijän.

Tekijä -tapahtuma järjestetään toista kertaa kauppakeskus Goodmanissa torstaina 28.1.2016 12:00-17:00. Tapahtuma tarjoaa harvinaisen tilaisuuden työnantajille ja
-hakijoille kohdata toisensa kasvotusten. Kesätyö -ja harjoittelupaikkoja tarjoavat mm. McDonalds, Lidl ja Hämeen nuorisoasuntosäätiö. Tapahtumaan osallistuvat kattavasti myös alueen oppilaitokset aina Hämeen ammattikorkeakoulusta Kiipulaan.

Tapahtuman teema keskittyy tänä vuonna nuoriin yrittäjiin. Goodmanin tähtiaukiolla nähdään niin paneelikeskustelu kuin yksittäisiä puheenvuoroja mielenkiintoisilta vierailta. Päivän aikana on musiikkiesityksiä sekä taidonnäytteitä eri alojen opiskelijoilta.

Tekijän markkinointi ja viestintä tapahtuvat HAMK:n opiskelijoiden toimesta osana C-School opetusmallia. Opiskelijat osallistuvat myös itse tapahtumaan edustamalla koulua HAMK:n kärryständillä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hämeen kauppakamari, Linnan Kehitys Oy, Hämeen TE-toimisto, EURES, HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipula ja Kauppakeskus Goodman.  

 

Yhteystiedot:

Eveliina Toivonen

Suunnittelija, Yrittäjyyden työelämäpalvelut, HAMK

eveliina.toivonen@hamk.fi

+35836464361

 

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/tekijatapahtuma/?fref=ts

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs