Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tutkimuksessa onnistuja: Ruohonjuuri vahvojen arvojen yritys

Kissconsulting Oy

Tutkimuksessa onnistuja: Ruohonjuuri vahvojen arvojen yritys

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 15:06
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Tuoreet tutkimustulokset Vaasan yliopistosta ovat tuoneet esille, että arvoja kyllä määritetään, mutta ne unohtuvat helposti korulauseiksi. Positiivisiakin esimerkkejäkin löytyi. Ruohonjuuri oy on tullut tutkimuksessa esille positiivisena poikkeuksena. Miltei jokainen työntekijä tietää arvot, niistä keskustellaan ja niiden mukaan toimitaan. Ruohonjuuri on aina ollut vahvojen arvojen kantaja ja ne ovat sisältäneet mm. ekologisuutta, eettisyyttä, reilun pelin henkeä, hyvinvointia ja edelläkävijyyttä.

”Arvojen määrä oli aikaisemmin kuitenkin liian suuri ja se toi haasteita tunnettuuden luomiseen”, kertoo Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho. ”Arvot tiivistettiin Kissconsultingin avulla kolmeen napakkaan toiminnan kannalta mielekääseen ohjenuoraan ja niitä ruvettiin kutsumaan toimintatavaksi. Arvoja on viety myös läpi systemaattisen ohjelman ja viestimisen kautta”, Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho jatkaa.

”Toimimme hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa, palvelemme asiakkaitamme aktiivisesti, sekä haluamme antaa asiakkaalle wow-elämyksiä”, kertoo asiakaspalvelupäällikkö Tuulia Bucciarelli Ruohonjuuren periaatteista ja arvoista. ”Näiden periaatteiden avulla voimme varmistaa, että asiakas on iloisempi kaupasta lähtiessään, kun sinne tullessaan”.

”Vahvojen tunnettujen arvojen kautta voidaan varmistaa yhtenäinen toimintatapa ja tällä on vaikutuksia myös menestykseen”, muistuttaa tutkimuksen tekijä, Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja Maarika Maury. Liian usein arvoja on liikaa ja ne eivät herätä intohimoa ja jäävät elämään omaa elämää pöytälaatikossa tai unohtuvat raameissa roikkumaan kokoushuoneen seinälle”, jatkaa Maury.

”Uskon siihen, että kun arvot tunnetaan, ihmiset myös toimivat niiden mukaan,” kertoo. Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho. ”Arvot eivät siirry itsestään paperilta mieleen ja tekoihin, vaan ihmistä täytyy valmentaa ja johtaa systemaattisesti, arvojen mukaisesti”, Ranta-aho muistuttaa. Vahva kulttuuri näkyy meillä myös tuloksessa, yritys on kasvanut vuosittain 20-30%.

Yritysvalmentaja ja Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja Maarika Maury valmistelee Vaasan Yliopistossa väitöskirjaa, johon tutkimus liittyy. Tutkimuksessa oli mukana yli 150 erikokoista yhtiötä ja organisaatiota. Vastaajina oli yli 9000 ihmistä kaikilta organisaation tasoilta. Mauryllä on 26 vuoden kokemus suomalaisyhtiöiden kanssa tehdystä arvo- ja strategiatyöstä. 

Ruohonjuuri Oy on luomu- ja lähiruokaan, terveystuotteisiin ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut vähittäiskauppaketju. Ruohojuuren liikkeitä on pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Oulussa, Turussa ja Tampereella. Ruohonjuuren missiona on tarjota asiakkaille iloa ja elinvoimaa. Toimintaperiaatteena on: ”Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa asiakkaitamme aktiivisesti palvellen ja wow-elämyksiä tarjoten”. Lisätietoa osoitteesta www.ruohonjuuri.fi

Lisätietoja:

Tutkimuksen tekijä, Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja Maarika Maury p. 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi 

Ruohonjuuri Oy:n toimitusjohtaja Arto Ranta-aho, puh. 050-3730 330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

Tuulia Bucciarelli, Ruohonjuuri asiakaspalvelupäällikkö: 040-1957 590, tuulia.bucciarelli@ ruohonjuuri.fi

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs