Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Turun kaupunki panostaa esimiestyöhön

Turun kaupunki

Turun kaupunki panostaa esimiestyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 10:37
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupungilla työskentelee liki 900 henkilöä esimiestehtävissä. Kaupunki järjestää 18.11.2015 kaikille esimiehille suunnatun  esimiesvalmennuksen, PomoPäivän, Kokouskeskus Maunossa. Tilaisuus on ensimmäinen laatuaan ja on osa Turun kaupungin paremman johtamisen kokonaisuutta. 

 –  Kaupungin esimiehet ovat itse valinneet päivän aikana käsiteltävät teemat. Kiinnostavimmiksi aiheiksi nousivat työhyvinvointi, muutoksen johtaminen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen, sanoo henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen.

 PomoPäivä tarjoaa monipuolisen näkymän esimiestyöhön: tilaisuudessa on johdon ja esimiesvalmennuksen ammattilaisten puheenvuoroja ja henkilökohtaista palvelua tarjoavia asiantuntijaklinikoita. Myös kaupungin omat toimintamallit ja johtamis- ja esimiestyön tukivälineet tulevat tapahtumassa tutuiksi.

 –  PomoPäivä on esimiesten kohtaamispaikka, jossa he pääsevät vaihtamaan ajatuksia esimiestyön tämän päivän haasteista ja onnistumisista sekä poimimaan oman työnsä kannalta parhaimmat vinkit ja näkemykset. PomoPäivään on ilmoittautunut 300 esimiestä. Tarkoitus on tehdä tästä säännöllisesti järjestettävä esimiestapahtuma, Valtonen jatkaa.

 Median edustajat ovat tervetulleita PomoPäivään.

 Lisätiedot: Eija Kavanti, Henkilöstön kehittämispäällikkö, puh. 50 559 0303

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs