Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Turun ammattikorkeakoulu ja Varsinais-Suomen yrittäjät allekirjoittivat kumppanuussopimuksen

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu ja Varsinais-Suomen yrittäjät allekirjoittivat kumppanuussopimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2015 klo 13:25
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n ja Varsinais-Suomen Yrittäjien välillä on toteutettu vuosien ajan monimuotoista yhteistyötä. Kumppanuussopimuksen tarkoituksena on kuvata osapuolten näkemys kokonaisvaltaisesta ja pitkän aikavälin luottamuksellisesta kumppanuustoiminnasta.

Kumppanuustoiminnan tavoitteena on edistää ja syventää osapuolten keskinäistä yhteistyötä molempia hyödyttävällä tavalla. Käytännössä kumppanuussopimuksen osapuolet tiedottavat toistensa palveluista ja toiminnasta sekä hyödyntävät toiminnassaan toistensa asiantuntijoita.

Kumppanuusorganisaatioiden osaamistarpeiden pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan koulutus- ja kehittämispalveluita. Turun AMK toteuttaa soveltuvin osin V-S Yrittäjien vuosittaisen koulutussuunnitelman ja tarjoaa soveltuvia tutkimus- ja kehittämishankkeita V-S Yrittäjien tarpeisiin.

Turun AMK:n opiskelijat tekevät V-S Yrittäjien tilaamia tutkimuksia ja selvityksiä tai muita toimeksiantoja opettajien ohjauksessa erikseen sovittavilla ehdoilla. V-S Yrittäjät tarjoaa Turun AMK:n opiskelijoille harjoittelu- ja projektityöpaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen, jotka suoritetaan kumppanuusasiakkaan sekä AMK:n opetushenkilöstön ohjauksessa. Monialaisia yrittäjyysopintoja tarjotaan kaikille opiskelijoille.

Sopimuksen allekirjoittivat tänään 2.4.2015 Turun AMK:n tiloissa järjestetyssä tilaisuudessa Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila ja Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Henri Wibom.

Lisätietoja:

Vesa Taatila
rehtori-toimitusjohtaja
puhelin: +358 50 598 5761
sähköposti: vesa.taatila@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs