Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tuottavuutta työpaikoille seminaarin voimalla

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tuottavuutta työpaikoille seminaarin voimalla

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 10:53
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa Tuottavuutta työpaikoille -seminaarin Hämeenlinnassa tiistaina 10.11.2015 klo 15 – 17.15. Ennen seminaaria on Työhyvinvointi-messut klo 14 – 15. Messuilla erilaiset työyhteisöt voivat löytää uusia palveluja ja palveluntarjoajia omien yhteisöjensä työhyvinvoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Seminaarin tavoitteena on tuoda uutta näkökulmaa yritysten tuottavuuden kehittämiseen sekä myös esitellä konkreettisia esimerkkejä. Seminaarin pääpuhujana on Eteran työhyvinvointipalvelujen päällikkö Tomi Hussi, joka tarkastelee puheenvuorossaan ”Työhyvinvointi ja eurot - utopiaa vai todellisuutta” työnhyvinvoinnin ja talouden vaikutusta toisiinsa. Seminaari päättyy Hämeen Yrittäjien johtamaan paneelikeskusteluun, jossa tuodaan esiin ja keskustellaan erilaisista keinoista lisätä tuottavuutta työpaikoilla.

Seminaarissa kuullaan myös, miten Hämeen ammattikorkeakoulu, Koulutuskuntayhtymä Tavastia ja Linnan Kehitys ovat yritysten tukena ja apuna tuottavuuden kehittämisessä. Seminaarin jälkeen voi esimerkiksi suoraan sopia tapaamisen sopivan asiantuntijan kanssa.

Seminaarin pääkohderyhmä on etenkin pienyritykset, mutta tervetulleita ovat mukaan kaikki erilaisten organisaatioiden työntekijät, yrittäjät, opiskelijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Seminaari on osa yritysten tuottavuuden parantamiseen tähtäävää Hämeen ammattikorkeakoulun ja Lahden ammattikorkeakoulun ESR-rahoitteista Hyvän työelämän ääni -hanketta. Seminaari järjestetään valtakunnallisella Voihan työelämä! -teemaviikolla, jolloin järjestetään erilaisia työelämän parantamiseen liittyviä tapahtumia ja tempauksia ympäri Suomea.

Seminaari järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Visamäen kampuksella C-rakennuksen A-auditoriossa ja Työhyvinvointimessut C-rakennuksen ala-aulassa. Seminaarin ohjelma löytyy HAMKin verkkosivujen tapahtumakalenterista.

Lisätiedot:
Salla Niittymäki, salla.niittymaki@hamk.fi, p. 03 646 3613

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs