Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tuoreille yrittäjille tarjolla aamukahvia ja kokemuksen ääntä kerran kuussa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tuoreille yrittäjille tarjolla aamukahvia ja kokemuksen ääntä kerran kuussa

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 13:42
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinnan yrittäjät ja Hämeen kauppakamari järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen tuoreille yrittäjille suunnatun aamukahvisarjan syksyn ja ensi kevään aikana. Paikan päällä on kokeneita yrittäjiä kertomassa omia yritystarinoitaan ja kokemuksiaan erilaisista teemoista.

Aamukahvit alkoivat keskiviikkona 4.9. Mukana oli noin 30 tuoretta yrittäjää, opiskelijaa, yrittäjyysopettajaa sekä muita yrittäjyydestä kiinnostuneita. Aamukahvien aloitustilaisuuden teemana oli talous ja puhumassa oli Yrityksen talousoppaan kirjoittanut Lasse Karjalainen.

– Yrittäjät tarvitsevat sparrausta. Pienetkin yrittäjät tarvitsevat henkilöitä, joiden kanssa keskustella yritystoiminnasta, kertoo Karjalainen.

– Karjalaisen puheissa korostui juuri se tärkeä seikka, miksi näitä tilaisuuksia järjestämme. Aamukahvien avulla halutaan kannustaa ihmisiä verkostoitumaan ja oppimaan sekä rohkaista ja innostaa yrittäjyyteen. Tilaisuuksissa on tarjolla vertaistukea ja varmasti myös kokeneiden yrittäjien tarinat antavat paljon, sanoo Vesa Tuomela Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Muut tilaisuudet järjestetään syksyllä 2.10., 6.11. ja 4.12. ja keväällä 15.1., 12.2., 12.3. sekä 14.5. Tilaisuudet alkavat aina klo 8.30, ja ne pidetään HAMKin Visamäen kampuksen C-rakennuksen tilassa 108.

Syksyn muita teemoja ovat myynti, verkkokaupat sekä brändin rakentaminen. Aiheista ovat puhumassa markkinointiyrittäjä Minttu Lampinen, Swimshop.fi-verkkokaupan Jari Roive ja Unique Artin Säde Sonck. Kevään teemat ilmoitetaan lähempänä.

Idea aamukahvitilaisuuteen syntyi tarpeesta kertoa ihmisille yrittäjyyden arjesta ja haasteista sekä auttaa uusia yrittäjiä verkostoitumaan. – Tärkeänä on nähty myös ihmisten innostaminen yrittäjyyden polulle ja heidän ohjaamisensa tehokkaaseen yrittäjämäiseen toimintaan, kertaa Tuomela aamukahvien taustaa.

Lisätiedot

työelämäpalvelukoordinaattori Eveliina Toivonen, p. 03 646 4361 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs