Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tsemppiä työnhakuun TREENIstä!

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tsemppiä työnhakuun TREENIstä!

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2013 klo 14:39
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Koulutusta löytyy, mutta kokemusta puuttuu – kuulostaako tutulta? Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on käynnistymässä tämän syksyn toinen TREENI-täydennyskoulutus, jonka keskeisenä tavoitteena on vastata edellä mainittuun ongelmaan: kartutetaan opiskelijoiden työkokemusta ja tällä tavalla parannetaan mahdollisuuksia löytää ja saada oman alan töitä. Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille alle 30-vuotiaille korkeakoulutetuille.

 

Projektiosaamista ja arvokkaita verkostoja

 

Koulutus koostuu Framilla järjestettävästä kuukauden mittaisesta lähijaksosta sekä kolmen kuukauden pituisesta työssäoppimisesta. Lähijaksolla painotus on yleisissä työelämätaidoissa, kuten viestinnässä, projektiopinnoissa ja tiimityössä, joten koulutus sopii hyvin eri alojen ammattilaisille. Verkostojen luominen eri alojen asiantuntijoiden ja yrityselämän kanssa on myös koulutuksen keskiössä.

 

Lähiopetusjakson aikana painotus on tekemisessä: tehdään ryhmätyönä yritysprojekti, muokataan CV ja hakukirje uusiksi ja harjoitellaan yhteydenottoja työnantajiin. Asiantuntijavierailut tuovat lisämaustetta luentoihin ja tarjoavat tilaisuuden udella viimeisimpiä tuulia eri aloilta. Moniammatillinen koulutusryhmä itsessään tarjoaa verkostoitumismahdollisuuden sekä innostavan ja avartavan oppimistilaisuuden.

 

Harjoittelujakson aikana on mahdollisuus saada tärkeää alan työkokemusta, ja päästä näyttämään osaamistaan ja taitojaan työnantajalle. Harjoittelupaikat haetaan yhteistyössä opiskelijan kanssa. Vaatimuksena on, että opiskelija pääsee tekemään koulutustaan vastaavia töitä. Harjoittelun ensisijaisena tavoitteena on luonnollisesti työllistyä harjoitteluyritykseen.

 

Heräsikö kiinnostus?

 

Haku koulutukseen 18.11.2013 mennessä sähköisellä hakulomakkeella www.mol.fi/koulutukset

 

Lisätietoja TREENIstä: www.seamk.fi/treeni

 

Tiina Nieminen, SeAMK Liiketoiminta & kulttuuri, tiina.nieminen@seamk.fi, puh. 040 680 7016

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs